Plan za doček 2007?
Popis mjesta za doček Nove godine (2007.), Osijek
Najave031 - događanja u Osijeku
Osijek031.com rubrike
LeonJeste li počeli planirati doček 2007? Gdje, kako, s kim i zašto baš tako ;-) planirate dočekati Novu godinu?
gaap
ja ću se napit rakije
Sale car
Prosle sam godine imao veliki plan sa drustvom za privatnu zabavu i sve je bilo odlicno do 29. 12. kada su pocele ideje da se jos neki ljudi ubace, tako da je doslo do velikog konflikta.... Tako da sam reko da se ove godine uopce ne izjasnjavam o nicemu. Gdje bude drustvo tu cu biti i ja. Ako se nista ne dogovori sjediti cu kod kuce ili negdje naci neku zabavu pa otici tamo. Nemam ja zivaca se prepirati s ljudima oko necega sto je vec dogovoreno....
LeonJeste li počeli planirati doček 2007? Gdje, kako, s kim i zašto baš tako ;-) planirate dočekati Novu godinu?
gazda777
neću je čekati, doći će ona i sama...kao i sve drugo što je ženskog roda...![]()
...al evo ti svejedno...
nećealexia
ili s legicama - privatni tulum/organizirano...
allein
alexia
ili s legicama - privatni tulum/organizirano...
...krevet?oće li biti i kakav fotić u igri ili nedajbože kamera??
![]()
alexia
......ma nova je po meni najobičniji "subotnji" izlazak... ništa extra.
alexia
ha...nikad ne znaš...a i da ne bude fotića/kamere, ti pusti mašti na volju i svi sretni i zadovoljni
Jeff Murdock
Na Plitvicama, u privatnoj organizaciji.
tonya
Idem i ja na plitvice! Ali poslije Nove godine! Zamislite te zaleđene slapove...
dislociraništa vas briga gdje ću je čekati !
"> 
Seyo
dislociraništa vas briga gdje ću je čekati !
pa da ne budemo tamo![]()
vi Hrvatine, a svaki skace ka klokan cim cuje Cecu il' neki hit turbo-folka:::...
daniel-202
(po tvom svi bi trebali slušat severinu, škoru, pejakovića.... )

Janis
AAli ovo je već offtopic!
JanisA Bora Čorba je svojedobno rekao da smo svi mi ustaše i da nas treba poklat... pa ga i danas slušaju velike Hrvatine...
Ali ovo je već offtopic!