Puknuto staklo

Računala, znanost, tehnologija

Puknuto staklo

Hej društvo! Imam jedan problemčić.. mob mi je pao na pločice i puklo je staklo.. mob radi uredno (mozda maalčice sa smetnjama),ugl sve ok.. samo bi se staklo trebalo promijeniti.. radi se o galaxy s4 mini modelu i zanima me koliko bi me to novčano izašlo i koliko im otprilike vremenski treba da sve to izmijene??? Unaprijed vam se zahvaljujem :)
Ryna111

Hej društvo! Imam jedan problemčić.. mob mi je pao na pločice i puklo je staklo.. mob radi uredno (mozda maalčice sa smetnjama),ugl sve ok.. samo bi se staklo trebalo promijeniti.. radi se o galaxy s4 mini modelu i zanima me koliko bi me to novčano izašlo i koliko im otprilike vremenski treba da sve to izmijene??? Unaprijed vam se zahvaljujem :)

Po eBayu je 80ak funti cijeli prednji panel (digitizer+ekran). Ne isplati se mijenjati samo staklo jer je ono zalijepljeno za ekran, pa bi to trebao rastaviti i ponovno zalijepiti i složiti netko tko zaista zna što radi.

U ovlaštenom servisu računaj do cifre od nekih cca 1200+ kuna.
za ove cifre što je @Frost napisao bolje kupi drugi mob
a uuu miileeee mučo dineros za puknuto staklo...
u g zoni u radićevoj ulici odmah kraj vip-a zamijenjeno razbijeno staklo na smartphone-u za 250 kuna. bilo gotovo za dva, tri dana i to zato što su još i naručivali dijelove. radi normalno.

Tagovi