Koliko će se u danu dogoditi prometnih nesreća na kružnom toku na bosutskom zbog okretišta tramvaja ?
ja kažem 3 na dan ... uvijek će se naći neka budala koja će htijeti uletiti prije tramvaja ...
ŠTa vi mislite ?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
_Jimmy_
Koliko će se u danu dogoditi prometnih nesreća na kružnom toku na bosutskom zbog okretišta tramvaja ?
ja kažem 3 na dan ... uvijek će se naći neka budala koja će htijeti uletiti prije tramvaja ...
A koliko tek na onom velikom?
Đakovština će definitivno biti mjesto koje ću obilazit, ako ikako imam izbora. Em zbog tramvaja, em zbog drugih vozača koji će se tamo, uz tramvaj, snalaziti tko zna kako....
a mozda nece niti jedna... ima nacija, koje i gore voze od nas.....
Re: ŠTa vi mislite ?
_Jimmy_Koliko će se u danu dogoditi prometnih nesreća na kružnom toku na bosutskom zbog okretišta tramvaja ?
ovisno o tome koliko žena prolazi kroz navedeno križanje...
...hm...
eh...
pa dobro mislim da je samo pitanje koliko ima živčanih vozača ... samo to
Nije samo u živčanosti pitanje, pride se mora spomenuti i nekultura određenog broja vozača (A) te neznanje vožnje također određenog broja vozača (
. Nije ih puno, jednih i drugih, ali dovoljno je jedan takav da se tamo ili razbahati (A) ili u trenutku smete (
pa da se dogodi sudar s koznakakvim posljedicama.
. Nije ih puno, jednih i drugih, ali dovoljno je jedan takav da se tamo ili razbahati (A) ili u trenutku smete (
pa da se dogodi sudar s koznakakvim posljedicama.ma tri baš i ne... možda četiri 
_Jimmy_pa dobro mislim da je samo pitanje koliko ima živčanih vozača ... samo to
neee, pitanje je koliko je živčanih vozačica...
sa ili bez kave ?
Mene samo zanima što će biti s jadnom fontanom na Đakovštini.
tonyaMene samo zanima što će biti s jadnom fontanom na Đakovštini.
e, na njoj će početi curiti...kava...
ovaj grad ide u kurac
gazda777
tonyaMene samo zanima što će biti s jadnom fontanom na Đakovštini.
e, na njoj će početi curiti...kava...![]()
Ha, ha, tjeraš pozitivu! Neka
...pa ćemo se naći svatko sa svojom šalicom u Đakovu! Ili će Gazda donijeti šalice za sve nas...?