Martinje

Društvo, politika

Martinje

Ocemo ga točiti ? Vino mislim.. gdje/sta ima za široke mase ? isplati'l se dolazitu Slavoniju&Baranju , il cu bolje na Hum na Sutli ? :)

iskustva ? ja obicnu u Zmajevcu u podrumu provodim taj sveti dan...
ja u (nečijem) podrumu...jedan od ljepših dana u godini...
..ja sam prošle godine bila u nekoliko podruma i to nikako nije dobra ideja jer svi imaju drugačije vino tako da me je samo, nakon obilnog pijanstva, boljela glava sutradan..
zato ja ne mijenjam podrume, sjednem i pijem do besvijesti...
... i onda sutradan s ostatkom društva slažeš film od prethodne noći... hihihi! Nije loša ideja!
Janis

... i onda sutradan s ostatkom društva slažeš film od prethodne noći... hihihi! Nije loša ideja!

neeee, sutra se samo mjeri veličina rupe u sjećanju... :lol:
Pa nije ni to loše... ako rupa postoji, postoji i dio filma! Loše je jedino kad filma uopće nema... ono, prazno... snijeg!
...hm a nitko ne ide na neki kirvaj?
Janis

...hm a nitko ne ide na neki kirvaj?

tamo idem samo ako ima vina... :lol:
Pa to bi bila vrlo tužna priča, da na kirvaju, pogotovo ovako specifičnom, kao što je Martinje nema vina, zar ne?
Janis

Pa to bi bila vrlo tužna priča, da na kirvaju, pogotovo ovako specifičnom, kao što je Martinje nema vina, zar ne?

ne tužna priča, nego katastrofa... :D
Janis

A u kojem obližnjem selu, molim te, ima kirvaj za Martinje?
ja sam odlučio, idem na jezero...a podrum je u vikendici uz istu vodu...
Loona

Janis

Provjeri u Čepinski Martinci :wink:

I ima neki Martin kod Našica al to nije baš blizu.
Btw ja nisam ulazio u podrum od ´92, ali da se volim zgaziti na vinskoj cesti to je druga priča :lol:
debeli

Loona

Janis

Provjeri u Čepinski Martinci :wink:

I ima neki Martin kod Našica al to nije baš blizu.

ha, joooj, da... no bilo je rano ujutro...

Tagovi