čini mi se da ću se uskoro prebacit na njih, isplativo je.. svaki dan flat rate od 22-07, veći paketi, brža veza..
jel se neko prebacio, ili razmišljao o prebacivanju?
Optima telekom
Računala, znanost, tehnologija
Prvo dobro provjeri, jer sam nacuo da im HT stvara stanovite probleme.
kromosom
čini mi se da ću se uskoro prebacit na njih, isplativo je.. svaki dan flat rate od 22-07, veći paketi, brža veza.. jel se neko prebacio, ili razmišljao o prebacivanju?
Promisli samo o onoj stavci o 24 mjeseca vjernosti... inače plaćaš opaku svotu za "priključivanje", ono, kao da zubima vuku kompoziciju vagona i priključuju na lokomotivu.
Ja idući mjesec (čim dobijem plaću) prelazim sa starog, dobrog (fuj, fuj!!!) dial-upa na WIMAX.
Yep, slažem se da je naknada za priključenje definitivno previsoka, ali u Ivanovcu, u kojem T-scum nema interesa uvoditi ADSL, ovo mi je jedina opcija. Budući da ovdje već imaju jednog testnog korisnika, a stvar šljaka besprijekorno (potvrđuju i korisnik i ljudi iz Optime), već bih idući mjesec mogao gledati, recimo, youtube iz svoje sobe, a ne iz ureda
Yep, slažem se da je naknada za priključenje definitivno previsoka, ali u Ivanovcu, u kojem T-scum nema interesa uvoditi ADSL, ovo mi je jedina opcija. Budući da ovdje već imaju jednog testnog korisnika, a stvar šljaka besprijekorno (potvrđuju i korisnik i ljudi iz Optime), već bih idući mjesec mogao gledati, recimo, youtube iz svoje sobe, a ne iz ureda