Boce za Zagreb

Društvo, politika

Boce za Zagreb

Kako komentirate zadnju akciju prikupljanja novca za obnovu zagrebačke katedrale? Za one koji nisu upućeni,postavljeni su kontejneri za prikupljanje boca,nakon čega će se vrijednost ambalaže unovčiti (boca=0.5 kn) i sav prikupljeni novac bit će uložen u obnovu zagrebačke katedrale. Nešto se priča da će takvi kontejneri biti postavljeni diljem Hrvatske...Neki ljudi se bune jer prikupljanje boca im je bio jedini izvor zarade. Što vi o tome svemu mislite?
Kao da im nije dovoljna lemojzija. Te pare iz državnog proračuna :twisted:
još jedno uzimanje od sirotinje. eto ti crkve svih hrvata...
Mislim da mi je muka od drančenja love za sve i svašta.
Katedrala u Zagrebu obnavlja se zadnjih 20 godina...... više i ne znam kako izgleda bez skela.

U cijeni koštanja svakog proizvoda, već je uračunata i cijena ambalaže, sada je dodatno poskupljeno za 50 lipa /plus što su neki cijelu akciju oko ambalaže iskoristili i za dodatna poskupljenja/, i onda još ispadne da ćeš ako vratiš ambalažu "zaraditi". Čisto kauciranje. Neka ta lova ostane našim penzićima.
Anai

Kako komentirate zadnju akciju prikupljanja novca za obnovu zagrebačke katedrale?

Lova iz proračuna + lova od svojih banaka + lova od nekretnina + lova od naivčina iz škrabica + sada pare od praznih boca.

Prodavanje magle nikada nije bilo unosnije nego danas....

Tagovi