Tablet-USB unmounted........
Računala, znanost, tehnologija
anakonda
...pa dobro, da baš nitko ne zna.......
prije će biti da slabije posjećuju forum
moguće da ti je USB port iskopčan u postavkama
milo_mojeanakonda
...pa dobro, da baš nitko ne zna.......
prije će biti da slabije posjećuju forum
moguće da ti je USB port iskopčan u postavkama
...sve opcije unutar postavki sam isprobala, odnosno ako je to što kažeš, ne mogu iznaći način da ga ukopčam....
koji tablet? Koji "ostali uređaji"? Koja je točno poruka koja se pojavi?
Ne možemo ti pomoći napamet
Android 2.1. (bila je gore starija verzija, pa su mi ovo stavili)
Kernel 2.6.25 (to ni ne znam što je)
...kad uključim bilo koji uređaj preko USB (fotić, Zune, laptop) - nema uzajamnog očitanja, odnosno fotić prepoznaje da je uključen u USB, ali tablet ne kuži da ima nešto uključeno......
...u postavkama imam jednu jedinu mogućnost:
USB MODE SELECT - HOST MODE uključiti ili ne....kad ga uključim da je HOST, dešava se isto kao i kad nije uključeno - ništa......
....kad ulazim preko explorera u postavke, imam slijedeće:
SD Card (što je ok), zatim Internal Memory (što je isto ok), i USB koji, kad ga kliknem napiše ovako: "USB has been unmounted".....
anakondaModel: WOPAD 7001
Android 2.1. (bila je gore starija verzija, pa su mi ovo stavili)
Kernel 2.6.25 (to ni ne znam što je)
...kad uključim bilo koji uređaj preko USB (fotić, Zune, laptop) - nema uzajamnog očitanja, odnosno fotić prepoznaje da je uključen u USB, ali tablet ne kuži da ima nešto uključeno......
...u postavkama imam jednu jedinu mogućnost:
USB MODE SELECT - HOST MODE uključiti ili ne....kad ga uključim da je HOST, dešava se isto kao i kad nije uključeno - ništa......
....kad ulazim preko explorera u postavke, imam slijedeće:
SD Card (što je ok), zatim Internal Memory (što je isto ok), i USB koji, kad ga kliknem napiše ovako: "USB has been unmounted".....
5 puta sam procitao i dalje ne kuzim sto si htjela napisati.
Ovo bi ti trebalo pomoci.
http://www.device-recovery.com/how-to-connect-android-devices-to-pc-with-usb-mass-storage-mode#note
...i veliko hvala na trudu svima....