Os031 redesign
I one dijagonale u pozadini su već kliše (ne kažem ja, nego ljudi koji znaju: 8 dizajn klišeja
Keep up good work!, što bi rekli aljbanci.
Računala, znanost, tehnologija
Svi u West

domagojI one dijagonale u pozadini su već kliše (ne kažem ja, nego ljudi koji znaju
steamZasto ne? Inovacija je dobra stvar...
A nisi valjda ocekivao neku veliku inovaciju?![]()
Malo sam pogledao clanak, autor ne istice ove kliseje kao negativnost, nego kao trend.![]()
ulixNije potrebno sve biti u nijansi jedne boje ali ostale boje trebaju biti u skladu. Razne (skladne) kombinacije i informacije se nalaze na ovoj stranici.
Inače se može ostaviti sve na defaultu u nijansama jedne boje, tako je najlakše. Valjda bi trebalo izbaciti i šarene avatare članova, kako ne bi narušavali opći sklad pospane monotonije.
fallen-angel
..a koliko sam zamjetio ti zapravo ni nemas pojma o cemu pricas
da imam vremena napisao bi malo detalja koje bi mjenjao..
fallen-angel
kao dizajner web stranica bit cu malo bezobrazan...
LesiSto se tice svadje imas pravo... Vecina diskusija predje u "moj je veci nego tvoj". Konstruktivna diskusija je potrebna/vazna za inovaciju, ali da nema nikakve diskusije o tehnickim podatcima jos bi upotrebljavali Mosaic.
Dok se vi svi svađate o tehničkim podatcima, ja ću samo reći kako stranica za nas obične smrtnike izgleda vrlo dobro i jako se lako snaci, te je definitivno puno bolje od prošlog izdanja!! I mislim da je to bio jedini cilj, jer vas je par koji se svađate a nas je na tisuće koji gledamo, čitamo i UŽIVAMO!!!
fallen-angel
a sada mir da vam ne bi sliku đapića razljepio preko onog blesavog reklamnog bannera gore (kojemu nije tamo mjesto primjera radi)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fallen-angelilijafallen-angel
kao dizajner web stranica bit cu malo bezobrazan...
Mhm.. Samoprozvani ili si negdje studirao nešto što ima veze s dizajnom? De bar navedi par svojih uradaka...
www.osijek-koteks.hr
je jedna od novijih, naravno kao ni Osijek031 nije dovrsena do kraja (citaj nisu sve platili)
nadam se da ti je to dosta prezentacije
subjektivno mišljenje je dano namjerno jer necu ja nekome soliti pamet kako da radi i sta da radi...imaju mozak i oči da to mogu sami
a sada mir da vam ne bi sliku đapića razljepio preko onog blesavog reklamnog bannera gore (kojemu nije tamo mjesto primjera radi)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, osim dizajna, vi ste i forenzičari!!! Koji ego-trip, čovječe!
domagojDizajn Forus homepage-a je više nego očajan, liči na stotine besplatnih template-ova koji se mogu skinut s weba, čak mi se čini da je napravljen na obrascu kojeg sam negdje već vidio... logo je prestrašan, liči na brend novog tipa cigl-bloka iz ciglane Prćija Donja, onaj maneken tip izrezan je iz Cosma i skeniran (barem tako izgleda), žute streličice udesno relikt su neke zaostale ideje, gradijente koristite "tek toliko - bolje da ih ima nego da nema" sve u skladu s dizajn-klišejima koji su već prethodno spomenuti, a vrhunac mi je kako si se okomio na šarenilo Os031, kad kod vas slijeva nadesno vidim: gradjent bijele u sivu, gradijent crvene, gradijent plave, gradijent bijele u smeđu pa u kenjkavu, a ispod toga ima još i ljubičaste i narančaste. Psihodelija!
No, osim dizajna, vi ste i forenzičari!!! Koji ego-trip, čovječe!
Ma, vi ste jedni od onih koji ruše cijene na tržištu svojim poluproizvodima, a žalite se da niste do kraja plaćeni - -- vi bi njima trebali platiti, ne oni vama! Jer, Os-koteks ima "Refernce" i "Press Cut" na naslovnoj, a to novac ne može platiti, tu nepismenost i površnost samo majka rađa...!
fallen-angel
www.osijek-koteks.hr
je jedna od novijih, naravno kao ni Osijek031 nije dovrsena do kraja (citaj nisu sve platili)
nadam se da ti je to dosta prezentacije
Andrej*
Malo smanji količinu bjesa ...
fallen-angel
sto se tice gramatike...ja nisam tu da ispravljam necije gram. pogreske
fatcat
Razne (skladne) kombinacije i informacije se nalaze na ovoj stranici.