ubodi komarca
Ne ide mi se kod doktora zbog toga, ima netko neki savjet sa kako otkloniti ljute rane.
Društvo, politika
silenceu ljekarni na uglu- kod saponije 48 kn, težina 40g
nema veze-samo ako pomogne,
danas se širi i na dlanove sa vanjske strane, teta je rekla ako ne prođe za dan dva da moram doktoru
silenceDanas izgleda puno bolje, crvenilo se povuklo, ne svrbi, ne peče .. a sitnije piknjice su nestale potpuno.
Imam osjećaj da je sunce kojem su ruke bile izložene ovih dana pojačalo crvenilo kože i dodatno pogoršalo već iritiranu kožu.
anakonda hvala na preporuci
anakonda
...hm, širi se????? definitivno mi zvuči kao alergija, a ne "običan" ubod komarca....well, sretno ti bilo i da ti prođe čim prije.....
silenceanakonda
...hm, širi se????? definitivno mi zvuči kao alergija, a ne "običan" ubod komarca....well, sretno ti bilo i da ti prođe čim prije.....
Bila si u pravu, danas sam se uvjerila.
Nakon tvog komentara izbjegavala sam izlaganje suncu i počela odijevati duge rukave
kad izlazim van.
Ovo od ranije je prošlo i još se veoma malo vidi na koži dok na dijelu ruku dlanovima koji rukav ne pokriva (vozim bicikl tamo gdje je staza a većinom su na suncu) je opet izbila alergija koja svrbi i crveni se.
Izgleda da ću morati nositi i rukavice u pol ljeta.
anakonda
...mi smo svi od prije godinu dvije postali puno puno osjetljiviji na sunce i alergije, a nikad prije nikakvih problema...cudno, ali ljudi postaju sve manje imuni na takve stvari