Loona
Leon
ilijaE, a tko je?
Cacan...
;-)
ja mislim da je registrirani korisnik ipak dj..
vrlo rado bih se primio tog zadatka, ali pošto me nitko dosad nije kontaktirao u vezi tog veličanstvenog i "once in a lifetime!" događaja neću nastupit...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Loona
Leon
ilijaE, a tko je?
Cacan...
;-)
cane
Loona
Leon
ilijaE, a tko je?
Cacan...
;-)
vrlo rado bih se primio tog zadatka, ali pošto me nitko dosad nije kontaktirao u vezi tog veličanstvenog i "once in a lifetime!" događaja neću nastupit...
Sale car
P.S.Loona
Sale car nije dj....![]()

cane
Loona
Leon
ilijaE, a tko je?
Cacan...
;-)

gaap
nego mesečino moja, oćemo se mi tamo nažderat rakije i pelinkovaca?
Loona
nego, a što i pelin nije na nekoj akciji... recimo litra 25 kn? Oćemo na referendum? he he..

DonQuijote
Loona
nego, a što i pelin nije na nekoj akciji... recimo litra 25 kn? Oćemo na referendum? he he..
Ja sam za!![]()
Loona
Pelin, rakija i pivo je trebalo biti na akciji..
ja ne znam nikoga tko pije gin-tonic i deci-deci, a crno vino još prolazi zbog bambusa...

anakonda...uglavnom, začarani krug...
...a možda bi bilo najbolje da svi pijemo sokove...
![]()
...no, savjest se brzo sakrila ispred dobrog provoda uz alkohol i dobru mjuzu i to još u Osk... Loonapelinkovac Badelov
fatcat
Baba ako citas ovo, za***avam se... znas da te volim...
">
Jeff Murdock
Jedini pravi Pelinkovac.
I jos bi samo htio napomenuti da je jedini pravi Pelinkovac onaj kojeg proizvodi Badel 1862.
Onaj kojega je proizvodio (ne znam postoji li još uvijek) Badel-BAP je čisto smeće kao i od Maraske, Zvečeva...
fatcat
Nisam bas ljubitelj Pelinkovca, iz osobnih razloga... Moja draga punica (ned'o joj bog zla) pije Pelinkovac, kaze da je to doktor preporucio.
Siguran sam da laze ali ima tako sugavu narav da nekad ni to ne pomaze. Potrebna joj je donacija i totalno presadjivanje karaktera a ne Pelinkovac.
Baba ako citas ovo, za***avam se... znas da te volim...
DanicaV
crno vino kvariti colom????????
bazooka_joe
Ribara, Matana, Moru & the rest AFAIK popravljaš kolom... Onom sa kokom unutra ;-)
Loona
onda ni ne znaš kako od njih glava boli..
gaap
e, a tko će dima donijet!?
puki
Meni pelinkovac i nije najdraže piće, imao sam par nezgodnih situacija sa dotičnim. Sada se kunem samo u pivo.
Loona
Uh zato ja pivo nikako.. od pelina se skoro više ne mogu ni napiti, moram ga presjeći s kojom rakijom..ops:">
gaap
e, a tko će dima donijet!?

tonya
Loona
Uh zato ja pivo nikako.. od pelina se skoro više ne mogu ni napiti, moram ga presjeći s kojom rakijom..ops:">
...ljutom!

Loona
![]()
![]()
![]()
![]()
Evil Poodingh
ma to je za amaterejebes takve igre ako ne mijesas u jednu casu rakiju, pivo, sodu bikarbonu i maslinovo ulje...
cane
... btw inače se stvarno rekreativno bavim dj-ingom. volim sve vrste glazbe i neće mi se biti problem uklopit na partyu. omiljena vrsta glazbe mi je kvalitetna mjuza. moj prijedlog je da izaberemo himnu partya nešto kao što Big Brother ima.
moj prijedlog za himnu je: "I Used To Love You (But Then I Had To Kill You) - Guns 'N' Roses
pošto će se vjerovatno neki forumaši nakon te večeri tako osječati prema drugima. hehe
gazda777
ja kuham kavu.
chiara
cane
... btw inače se stvarno rekreativno bavim dj-ingom. volim sve vrste glazbe i neće mi se biti problem uklopit na partyu. omiljena vrsta glazbe mi je kvalitetna mjuza. moj prijedlog je da izaberemo himnu partya nešto kao što Big Brother ima.
moj prijedlog za himnu je: "I Used To Love You (But Then I Had To Kill You) - Guns 'N' Roses
pošto će se vjerovatno neki forumaši nakon te večeri tako osječati prema drugima. hehe
ti to pravis reklamu....
DanicaVgazda777
ja kuham kavu.
odlično, bit će turske...........
"> e baš volim tog smajlićagazda777
ja kuham kavu. tko preživi može nastaviti s rakijom...
gazda777
neeee, donosim ručni mlinac, đezvu i fildžane...
DonQuijoteali ćeš konja morat parkirati ispred ...aj vil bi der!

al prvo na belfaste....heh...pa onda na kavu...hehe...
">_Jimmy_dobro jutroooo ... vidio sam da je bilo ok ali i nekako polu-prazno ....
Humminhehe ... e da ... da je takva vrsta glazbe bila bilo bi svega ..._Jimmy_dobro jutroooo ... vidio sam da je bilo ok ali i nekako polu-prazno ....
Jebiga kad nisu htjeli pustit narodnjake
DanicaVŠto nisi došao u oklopu......? Upoznala sam neke ljude koje sam znala po nadimku.
Meni je bilo ok. A izbor glazbe odličan.
Eto- javna pohvala DJ Cacanu![]()
p.s.
samo što nije bilo kave........
ali vino je stvarno bilo tipa "ne boli glava sutra" kako je i obećano
LESIjeva_CURAHej bili smo i Lesi i ja...
Sad znam tko je leteći mungos,ali ostale nisam upoznala...
ili ste derali po rakiji...??heh tonidodjoh, vidjeh, pobjedih
cane
ja sam bolestan i ne mogoh se pojavit. inače bih zapalio taj dancefloor žešče nego Travolta.
![]()
anakonda
...i nadam se nekom službenom reportu...![]()
zluschU najmanju ruku nekom foto albumu...
Leteci mungos
Da i ljenguze mogu vidjeti kako je bilo?! ;-)
Tctctc...
Leteci mungos
Da i ljenguze mogu vidjeti kako je bilo?! ;-)
Tctctc...

DanicaV
tonidodjoh, vidjeh, pobjedih
i ostao si bez kave![]()
anakonda
...@gaap, mogli ste me pozvati kad ste pobjegli tražiti obližnje liftove, bila sam blizu vas...![]()
anakonda
...@gaap, mogli ste me pozvati kad ste pobjegli tražiti obližnje liftove, bila sam blizu vas...![]()
mareako slušaš narodnjake onda u jednoj noći nemožeš sve ni obići ....people gdje je najbolje izaći u os? ja sam iz vk, pa baš slabo idemo gore kod vas u briju. preporučite nešto!!!
marepa imaš tufnu ... to je ovako za malo ozbiljnije ...ne slušam baš...samo ako sam extra dobro raspoložena
šta ima osim toga? zadnji put sam bila u patiki, nije loše...
marepeople gdje je najbolje izaći u os? ja sam iz vk, pa baš slabo idemo gore kod vas u briju. preporučite nešto!!!
Loona
anakonda
nismu ti oči svijetlile u mraku, pa te nismo zamijetili..
mare
a šta svira u tufni? i da znaš: nisam ti ja taaaako ozbiljna![]()
Loona
Eh, do tad smo mi već zdimili u tu tvrđu, koja se @mare, btw, nalazi u sredini grada.. nemo'š mašiti.. pogotovo kad zvučnici sviraju..
toni
Sad se sjetih... bila je neka kamera... s reflektorom.. ko je to snimo ?
Circa
Pa zar nema nikakvih fotki s okupljanja???
CircaPa zar nema nikakvih fotki s okupljanja???
marene slušam baš...samo ako sam extra dobro raspoložena
šta ima osim toga? zadnji put sam bila u patiki, nije loše...
anakonda
...na slijedećem partiju stavljam flourescentne leće zelene boje...![]()
gazda777
sviraju zvučnici...
anakonda
...pa, da - baš sam i ja to htjela pitati...@admin, gdje je foto-album?...
nikad tih paparazza kad ih je potrebno...mali_ivica
Ima li kakovih saznanja, hoće li se ove godine održati tradicionalni PARTY 031
gaap
mali_ivica
sigurno hoće! jedva čekam... jebanje, droga i alkohol, bogohuljenje, blud, BDSM, sexual roleplaying, onanija, žrtvovanje, krv, koža, čizme...
tamna stranagaap
mali_ivica
sigurno hoće! jedva čekam... jebanje, droga i alkohol, bogohuljenje, blud, BDSM, sexual roleplaying, onanija, žrtvovanje, krv, koža, čizme...
...uh tko ce sad to docekati.....
...da li se smiju povesti i kucni ljubimci.....ili domace životinje......
gaap
mali_ivica
Deez
Eto ja predlažem jedan pred-party u Excaliburu u srijedu za Halloween. Imam dozvolu za rad cijelu noć pa eto ako ste za dođite. Kontam izbacit stolove i napravit podij za čaganje tamo. Možete mi slati prijedloge za playlistu i to...
cane
Ja sam čuo, priča se po gradu da će uskoro biti Party031...
cane
DARCHO
cane
jel ima sodome i gomore na takvim okupljanjima?