Star Wars

Forum

Star Wars

Gdje kupiti Star Wars stvari? Pernice, olovke, figurice, kacige ili bilo što takvo...
Ja sam prošle godine vidjela cijelu hrpu Star Wars stvari, ali više se ne sjećam u kojoj trgovini.
Treba mi kao poklon za rođendan.
Knjige i stripovi me ne zanimaju.
Bilo je jedno vrijeme u Emmezeti maketa svemirskih brodova za sastavljanje i bojanje.
Müller; od lego kockica, preko maketa do pernica.
Imaš odličnog lego storm troopera/budilicu isto tamo. ;)
Hvala! :D
bazooka_joe

...jamačno ti zvoni svako jutro kraj uveta.... :wink: ...i nemoj se izgovarati na nećake i tak to :-)
anakonda

bazooka_joe

...jamačno ti zvoni svako jutro kraj uveta.... :wink: ...i nemoj se izgovarati na nećake i tak to :-)

Pa daj ga pogledaj! Tko ga ne bi htio?! :)

...tja, ne vidim.....al' pretpostavljam da bi te s takvom budilicom svaka majka za zeta htjela.....
Pogledala sam tu budilicu na internetu. Ma to ću ja sebi kupiti. A za poklon što ostane. o_o
Ugl, super ste mi pomogli. Idem danas pogledati to sve. :)
anakonda

...tja, ne vidim.....al' pretpostavljam da bi te s takvom budilicom svaka majka za zeta htjela.....

I Superman posteljinom. ;)
bazooka_joe

anakonda

...e, to je sad već znak za uzbunu.....
anakonda

bazooka_joe

anakonda

...e, to je sad već znak za uzbunu.....

Lemme guess, not a fan of Superman? -.-
...za mene postoji jedan jedin pravi heroj: Čak Noris...svi ostali su samo likovi iz mašte :-)....
oprostite molim vas ... jedan jedini heroj je superhik molim lijepo
...ali i on je nacrtan....
Bilo je u Kiku tih stvarčica (čaša šalica pernica rokovnika) ma svega :) možda je ostalo još nešto, bilo je dosta jeftino :)

Tagovi