Luzer13Besmrtnik_Turms
Luzer13zaljubljena u Osijek
Luzer13
Besmrtnik_Turms
A Čepinčani i Biloš su prosvjetitelji?
šta se kačiš na forum ako ti se ne sviđa publika?!?
Opaaaa... je li to ti zastupaš ekskluzivu samo za odabrane i novo jednoumlje
jednoumlje je, zahvaljujuči osječanima, NADAM SE, prošlost.
a citirani gospodin promiče upravo tu, glavaševsko/drmičku kulturu razmišljanja a takvi su, ponavljam i nadam se, prošlost....
Luzeru gdje si to izvukao da mi je politika HDSSB-a bliska? Ili Vrkićeva? Sasvim je jasno iz mojih postova da su mi u ovim izborima svi jednaki, zato i postavljam pitanje koja je razlika? E sad, napiši koja je razlika, ako je ima. Tvoj je nastup drmićevskobamburski.
Luzeru, ne kačim se na forum, nego komentiram, preciznije pitam.
Smiri ton i pokušaj normalno razgovarat kao što sam i ja s ostalima, jedini ko ovdje sad glumi glavonju si ti, smiri se, ne baljezgaj i reci lijepo što te pati.
ne spominjem politiku, već kulturu ramišljanja i ne pada mi napamet polemizirati s besmrtnicima i poltronima, sada već prošlosti 
Kao prvo, ako već navodiš da pripadam HDSSB struji navedi jedan post za to ili prestani lagati ovaj napaćeni narod.
Kao drugo, isto su tako govorili i oni drugi samo što ti kažeš poltroni, a oni komunisti iliti ako nisi "za svoje" onda si protiv.
Kao i oni kad sam ih kulturno i lijepo ispitivao i Glavašu, Drmićevim šamarima i sl. tako i ti odgovaraš, izbjegavanjem jasnog odgovora i napadanjem neistomišljenika sličnim "epitetima"
Kultura razmišljanja je propitivanje, razmišljanje i promišljanje o nekoj temi, potom dijalog, kod tebe lega nema nijednog
Ako se ne možeš sputiti na moju razinu ili ne znaš objasniti svoje stavove ili si se zajebo u komentarima pa ti bed priznat, ok je, nije besmrtnik cicija
kad smo kod besmrtnika:
http://books.google.hr/books/about/Besmrtnik_Turms.html?id=tAKzAAAACAAJ&redir_esc=y
u svakom slučaju svima preporučujem, izvrstan pisac i fantastičan roman, inače glavna misao M. T. Waltarija - "Čuvajte se ideologija"
Glas ne plaćam, prelistam ga u birtiji kao i Večernjak, Yutarnji i SN.
Jedino HRT i to mi jako teško pada što plaćam tu jadu i bijedu od programa.