Offtopic

Forum

Ivan Vrkić

Svaka je rastava tužna i ne želim se s tobom opraštati. Učinit ću sve budem li gradonačelnik da takve osobe kao što ste vi, ne samo da dobiju šansu za posao nego da ga vode. Osijek bez takvih osoba nema svoje budućnosti.

Ivan Vrkić

Kud je star i ishlapio tu je jos i nepismen :P
Pozerica

Ivan Vrkić

Svaka je rastava tužna i ne želim se s tobom opraštati. Učinit ću sve budem li gradonačelnik da takve osobe kao što ste vi, ne samo da dobiju šansu za posao nego da ga vode. Osijek bez takvih osoba nema svoje budućnosti.

Ivan Vrkić

Ne mora se netko slagati s čovjekom, ali ovakva vrijeđanja su krajnje neprimjerena.
Malo elementarne pristojnosti ne bi manjkalo.
Ne znam zašto se ovo ne sankcionira kartonima.
chaknoris

Pozerica

Ivan Vrkić

Ivan Vrkić

Ne mora se netko slagati s čovjekom, ali ovakva vrijeđanja su krajnje neprimjerena.
Malo elementarne pristojnosti ne bi manjkalo.
Ne znam zašto se ovo ne sankcionira kartonima.

Pa ovdje se iznosi cinjenicno stanje.
jel je pismen ili nije? Trebao je neki PR to odraditi pa da se nesramoti ;)
@Pozerica

To nije iznošenje činjenica, nego vrijeđanje.
Umjesto konstruktivnih i provokativnih pitanja, koristiš nivo koji nije primjeren ni piljaricama.

Usput, kada pogledam citirani post i tvoj post, gornji je gramatički točan, a tvoj pun netočnosti.
Vidim da ne koristiš zareze i točke. Što to govori o tebi?
chaknoris

@Pozerica

To nije iznošenje činjenica, nego vrijeđanje.
Umjesto konstruktivnih i provokativnih pitanja, koristiš nivo koji nije primjeren ni piljaricama.

Usput, kada pogledam citirani post i tvoj post, gornji je gramatički točan, a tvoj pun netočnosti.
Vidim da ne koristiš zareze i točke. Što to govori o tebi?

Ja nisam kadidat za gradonacelnika :P Procitaj malo da ga je morao ispravlati :) hehheehhe
ISPRAVLATI? Znači samo kandidat za gradonačelnika treba biti pismen? Ahahhah!
Ok, ti nisi kandidat. Evidentno, jer si nepismen.

Tagovi