Taekwondo!
e ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
Kultura, zabava, sport, hobby
legica_os
Idi kod Borbaša....
mrv@-1
bolje u kickboxing klub gladiator na bosutskom imaju sve ring vreće teretana
BlackxXxDevile ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
sale_oskoliko ti treniras??BlackxXxDevile ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
ej neznam koja te verzija zanima ali ja ti mogu reci o WTF-u!ako si zainteresiran dodji u dvoranu na jug 2 petak u pola devet navecer.tada je trening
BlackxXxDevilsale_oskoliko ti treniras??BlackxXxDevile ovak zanima me jel ima u Osijeku neki taekwon klub ili nest i da se moze upisati!! hvala unaprijed! svki koji nesto znaju molim neka se jave i napisu!
ej neznam koja te verzija zanima ali ja ti mogu reci o WTF-u!ako si zainteresiran dodji u dvoranu na jug 2 petak u pola devet navecer.tada je trening