Napadi panike
Društvo, politika
...panika je pregadna stvar i nije za zayeb**ciju, u Iraku mi je glavna zabava bila šamaranje mladih Američanki u panici, dok se oko njih roka, a one stoje nasred kruga i vrište "help, help" (jedna je čak trčala u krug k'o kokoš).....čudo jedno što nitko nije nastradao.....
Ifrit
S obzirom da je nervoza postala dio naše svakodnevnice (barem kod mene) kontam da to nije ništa posebno, simptomi su jasni: Sve oko sebe bih poslao u rodni kraj, ali lagano dišem, pustim si nešto normalno na mp3-u i ajmo dalje.. ali kad baš uhvati panika to je za**bano, no treba samo sjesti i promisliti, i kontam u minuti sve se lakše radi i lakše se diše.
a napadi tjeskobe u zatvorenom/otvorenom prostoru?
Ako je to ono što misliš!?
Međutim, postoji panika ili panični ataci kao dio ili "predvorje" depresije, tada se pojavljuje strah od "nečeg" (nema veze čeg, događaja, prostora, osobe...svašta) koji drži neko vrijeme, čak i do par dana i onda se "istroši" da bi ga nakon nekog vremena zamijenio "novi" strah.
ne znam na kakav točno osjećaj straha ili panike u stvari misliš!?
anakondau Iraku mi je glavna zabava bila šamaranje mladih Američanki u panici, dok se oko njih roka, a one stoje nasred kruga i vrište "help, help" (jedna je čak trčala u krug k'o kokoš).....čudo jedno što nitko nije nastradao.....
Dobro se kaže da budale Bog čuva
Re: Napadi panike
zaljubljena u Osijekanakondau Iraku mi je glavna zabava bila šamaranje mladih Američanki u panici, dok se oko njih roka, a one stoje nasred kruga i vrište "help, help" (jedna je čak trčala u krug k'o kokoš).....čudo jedno što nitko nije nastradao.....
Dobro se kaže da budale Bog čuva
....hm, vjerojatno zato još uvijek nosim glavu na ramenima
tak da i dan danas ruka zadrhti kad hocu kliknuti mišem na otvoranje stranice...jer nikad ne znaš kad ce se to ponovno dogoditi....
tamna stranajednog dana kad je kiša padala 3 dana...dobio sam napada panike...i to na nacin da sam otvorio portal os031, a portal nije radio....istog trenutka oblio me hladan znoj....vrijeme je stalo....kava je izgubila okus...frizura je i dalje bila postojana....
tak da i dan danas ruka zadrhti kad hocu kliknuti mišem na otvoranje stranice...jer nikad ne znaš kad ce se to ponovno dogoditi....
...eto šta ti je trovremenski taft.....
anakonda
tamna stranajednog dana kad je kiša padala 3 dana...dobio sam napada panike...i to na nacin da sam otvorio portal os031, a portal nije radio....istog trenutka oblio me hladan znoj....vrijeme je stalo....kava je izgubila okus...frizura je i dalje bila postojana....
...eto šta ti je trovremenski taft.....

tamna strana
jednog dana kad je kiša padala 3 dana...dobio sam napada panike...i to na nacin da sam otvorio portal os031, a portal nije radio....istog trenutka oblio me hladan znoj....vrijeme je stalo....kava je izgubila okus...frizura je i dalje bila postojana....
Uh, znam da je to bio živi užas... ne bih ti rado bila u koži taj tren
tamna stranaja napišem moj napad panike, a vi se zajebavate sa taftom
...ma jok, panika je gadna stvar....kužim te, @tamni, ono - totalno......dapače, zamišljam tvoju postojanu frizuru baš kao u ovoj reklami, a ti se raspadaš po šavovima od panike......
simo031Ebo' taft! Najgori napad panike je kad ti zavrti u crijevima, a toaleta i papira ni na vidiku!
...istina....čak ni taft ne pomaže u takvim slučajevima
anakondasimo031Ebo' taft! Najgori napad panike je kad ti zavrti u crijevima, a toaleta i papira ni na vidiku!
Jes' probala?
P.S. Molim bez detalja, odgovori samo sa da ili ne...
simo031anakondasimo031Ebo' taft! Najgori napad panike je kad ti zavrti u crijevima, a toaleta i papira ni na vidiku!
Jes' probala?![]()
...evo, umjesto odgovora, pogledaj video....krmača očito nema problema s panikom:
Povijesni medij
anakonda
simo031anakondasimo031Ebo' taft! Najgori napad panike je kad ti zavrti u crijevima, a toaleta i papira ni na vidiku!
Jes' probala?![]()
...evo, umjesto odgovora, pogledaj video....krmača očito nema problema s panikom:
Odvratno...
P.S. ova gore ženska ... Kakav retard.
-nella-
Mene bi više zanimalo kako kontrolirati napadaj bijesa, zasad pomaže fizička aktivnost kao ispušni ventil, međutim... Kratkoročno.
snošaj, kajmačenje, mrkanje, ima naziva koliko trebaš [LINK]
exHOP3on
-nella-
Mene bi više zanimalo kako kontrolirati napadaj bijesa, zasad pomaže fizička aktivnost kao ispušni ventil, međutim... Kratkoročno.
snošaj, kajmačenje, mrkanje, ima naziva koliko trebaš [LINK]
To mi je još i kratkoročnije od treninga.
Dođe mi kao glad - samo je jedno rješenje da nestane - hrana, tako u ovom slučaju imam osjećaj da se neću smiriti dok ozbiljno ne ozlijedim predmet bijesa.
Mah...