pozdrav, tek sam sad primjetio da bi trebao dat svoje misljenje.
hmh, cemu narodnjaci.....
ne znam kako netko mozde voljet i slusat takvu vrstu glazbe. Kad pogledam sve te likove koji se okupljaju ispred Coktail-a i sada Q-a.....
Kao sto DonQuijote kaze, ne bih htio nikoga omalovazavati, ALI, kad pogledam, mogu ih jedino svrstat u kategoriju primitivaca, kurvi i drolja. Pa de molim vas, pogledajte kak se te cure oblace.....
I ja takodjer idem van s drustvom, ko i svi ostali i ima nas dosta, tako da ne mozes izbjec a da ne odes par puta na takva mjesta, al sad mi je to vec dopizdilo, izricito sam rekao da ne zelim ici na takva mjesta (a osim mene ima jos dvojica koji dijele isto misljenje), tako da ili cemo ic negdje dalje, ili necu ic van. Pa sve vise i vise ljudi slusa takvu glazbu, sve vise i vise kafica zbog profita prelazi na takvu glazbu....prava posast.
Stvorio sam si takvu odbojnost prema takvoj glazbi da je prezirem, ne zelim je slusat, i ne zelim ic na takva mjesta gdje se narodnjaci slusaju, al kad si u drustvu, to je ipak malo nemoguce. Nemosh sad ekipi doc i rec e ja necu ic unutra, ne zelim, idem kuc......
A kad sam bio prisiljen uci u takve klubove, iritirali su me oni celavi primitivci od izbacivaca i njihovo pregledavanje osobnih te naknadno cudjenje kad bi me pogledali i vidjeli da sam rodjen 1983. (jer mlado izgledam, tak mi svi kazu).
a zasto mrzim tu glazbu.....zato sto ne zaboravljam sto je bilo prije 15-16 godina, rat, ovo ono, na kucu mi pale 2 granate, morao otic od kuce i sve to.....i jos masu takvih slicnih problema. Ljudi zaboravljaju da slusaju glazbu onih ljudi koji su napadali nasu drzavu, da su morali pobjeci odavde, da su morali spavati u podrumima i slicnmo. Danasnja generacija mladih ljudi misle da je rat bio tamo negdje daleko, da......ma nemam vise pojma...
Onda cu radije ostat kod kuce, gledat tv, ili se vozit biciklom......