Offtopic

Forum

lehi

Kada bi taj USKOK koji kako se priča radi- za svoje- malo poradio na tim stanovima ,isto tako i na pljački MK Slavonije o kojoj se digla velika prašina u zadnje vrijeme mnogi bi gradski političari završili u zatvoru. No tada bi bilo nezgodno jer nebih imali za koga glasovati.

Sve u svemu jedino bi PECNIK ostao na slobodi :)
Joj ajde hdssb-l furaj. Brate otvori temu Pecnik gradonačelnik i piši. Ovo nije cici mici tema, ovo je sukob interesa ito najgori. Ovo su otkrili a koliko toga još nisu
audiworld

Joj ajde hdssb-l furaj. Brate otvori temu Pecnik gradonačelnik i piši. Ovo nije cici mici tema, ovo je sukob interesa ito najgori. Ovo su otkrili a koliko toga još nisu

Mislim da SDP nije na vlasti tvoj bi VRKIĆ jednako punio stupce kao i Bubinjo...ovi su stanove prodavali u bescjenje i za svoje, a Vrkić doslovce firme za KUNU! hehehehe...stari prevarant :)
audiworld

Jooj ja se isprićavam, on je malo radio za HDZ pa za Glavaša pa malo i za svoga sinčinu pa na kraju za SDP! Neće on u zatvor svi su mu dužni :P
I dalje si ostao jadan. Toliko slijepo za Pecnika pa to je strašno. Jaroslave pa ne možeš natezati sam za sebe.... Naporan si više, ajde bok! Tema je Kamenko... A za Vrkića barem nađi neku novu priču, utemeljenu i mani se Glavaševih metoda

Tagovi