Offtopic

Forum

Ti si za kliničko ispitivanje...
audiworld

Ti si za kliničko ispitivanje...

Nemam ništa protiv, no što ćeš napravit ukoliko na tom ispitivanju kažu kako je samnom sve u redu? :wink:
mali_ivica

To je kao da kažeš bolje nek nas kradu naši, nego stranci ...

E mali_ivice sad si ga provalio. U to nas pokušava uvjeriti svojim stranačkim agitiranjem.
audiworld

Biti gay nije izbor, to je biloški determinirano. Ti se možeš, skupa samnom, s time složiti ili ne, ali tako je... Mislim da je gore mlatiti ženu, piti, drogirati se nego biti gay

Jesi li ti gay i zašto ti je žao što jesi?
Troll , trollčina, simo031
Nema tebi spasa, ni križ iz avatara tebe ne može spasiti...
mlpokn

audiworld

Biti gay nije izbor, to je biloški determinirano. Ti se možeš, skupa samnom, s time složiti ili ne, ali tako je... Mislim da je gore mlatiti ženu, piti, drogirati se nego biti gay

Jesi li ti gay i zašto ti je žao što jesi?

Nisam gay. Jesi li ti mentalno retardiran i zašto je to tako? Jedan od kromanjonaca, čim netko ne misli da su gay ljudi zlo odmah je i ta osoba gay... Na tebe žali Bože trošiti riječi...
audiworld

Troll , trollčina, simo031
Nema tebi spasa, ni križ iz avatara tebe ne može spasiti...

Veća je mogućnost da će meni pomoći moj križ iz avatara, nego lijepoj našoj milanovićeva vlada.
Nema tebi pomoći. Izgleda da smo ti zoki i ja fiksacija... Ja te zakucam svaki puta, kako bi tek prošao s njim? A bome zakuca i tvoje šefove u zemlju... Uf uf neugodno za gledati, mogu misliti kako je njima...

Tagovi