Ti si za kliničko ispitivanje...
Offtopic
Forum
audiworldNemam ništa protiv, no što ćeš napravit ukoliko na tom ispitivanju kažu kako je samnom sve u redu?
Ti si za kliničko ispitivanje...
mali_ivica
To je kao da kažeš bolje nek nas kradu naši, nego stranci ...
E mali_ivice sad si ga provalio. U to nas pokušava uvjeriti svojim stranačkim agitiranjem.
audiworld
Biti gay nije izbor, to je biloški determinirano. Ti se možeš, skupa samnom, s time složiti ili ne, ali tako je... Mislim da je gore mlatiti ženu, piti, drogirati se nego biti gay
Jesi li ti gay i zašto ti je žao što jesi?
Troll , trollčina, simo031
Nema tebi spasa, ni križ iz avatara tebe ne može spasiti...
mlpoknaudiworld
Biti gay nije izbor, to je biloški determinirano. Ti se možeš, skupa samnom, s time složiti ili ne, ali tako je... Mislim da je gore mlatiti ženu, piti, drogirati se nego biti gay
Jesi li ti gay i zašto ti je žao što jesi?
Nisam gay. Jesi li ti mentalno retardiran i zašto je to tako? Jedan od kromanjonaca, čim netko ne misli da su gay ljudi zlo odmah je i ta osoba gay... Na tebe žali Bože trošiti riječi...
audiworldTroll , trollčina, simo031
Veća je mogućnost da će meni pomoći moj križ iz avatara, nego lijepoj našoj milanovićeva vlada.
Nema tebi pomoći. Izgleda da smo ti zoki i ja fiksacija... Ja te zakucam svaki puta, kako bi tek prošao s njim? A bome zakuca i tvoje šefove u zemlju... Uf uf neugodno za gledati, mogu misliti kako je njima...