Klik: Dani piva 2010.
Klik: Dani piva 2009.
Klik: Jesen uz Osječko 2008.
Klik: Jesen uz Osječko 2007.
Klik: Jesen uz Osječko 2006.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
wendy
Partibrejkersi? Orgazam? Ove godine bi moglo biti dobro, čini se![]()
toni
wendy
Partibrejkersi? Orgazam? Ove godine bi moglo biti dobro, čini se![]()
Hmm. Neznam. Zavisi. Ko ce prije doci -- partibrejkersi il orgazam ? ako dojdu parti brejkersi kad se priblizim orgazmu -- to nece biti dobro.
![]()
kisha
Nesto sam nacula o Dragacevackim trubacima u Q!!! Tko sto zna o tome? Navodno u petak!!!
Alana Bateskisha
Nesto sam nacula o Dragacevackim trubacima u Q!!! Tko sto zna o tome? Navodno u petak!!!
Zezaš??????? Moja mater ih planira unajmit da mi sviraju bratu kad bude vlakom odlazio u Zg na faks...
allein
Uz naravno loše pivo
Alana BatesPostoje plakati po gradu, Dragačevci jesu u kju klabu ovaj vikend...
DonQuijoteSve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...
wendyDonQuijoteSve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...
Ma, ja samo čekam da skuže kako bi bilo kruha od jednog "kvalitetnog" rock kluba. pod tim mislim da se često organiziraju svirke (barem su Osijek i okolica prepuni mladih bendova), da bude na dobroj lokaciji i barem malo veći od šupe da ne padaš u nesvijest dok pokušavaš plesati. A, dobro, ne mora biti čak ni isključivo rock i podvrste. može biti i bluesa, jazza... samo da ima barem jedno solidno mjesto u gradu za alternativce. Mislim da cajki i mjuze s emtivija nema dovoljno nego previše za jedan grad veličine Osijeka.
Već se počinjem pitati kakvi ljudi otvaraju te silne kafiće i klubove... a, dobro, isprva sam mislila da nisu previše inteligentni, ali kasnije se pokazalo baš suprotno - njihovi bircevi su uglavnom prepuni pa izgleda znaju šta rade