Dani piva

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

TBF mislim da nije...

Ja znam za Partibrejkerse, Let 3, Električni ORgazam, Rambo Amadeus...
Ne znam kada baš počinje, znam samo da smo mi 10.10. sa Gužvom u 16ercu...
Partibrejkersi? Orgazam? Ove godine bi moglo biti dobro, čini se :)
kolko sam cula dani piva traju od 5-15.10:-)
wendy

Hmm. Neznam. Zavisi. Ko ce prije doci -- partibrejkersi il orgazam ? ako dojdu parti brejkersi kad se priblizim orgazmu -- to nece biti dobro.

:)
Naravno, bit će i Belfast food. Kakvi su to dani piva bez njih????
toni

wendy

Hmm. Neznam. Zavisi. Ko ce prije doci -- partibrejkersi il orgazam ? ako dojdu parti brejkersi kad se priblizim orgazmu -- to nece biti dobro.

:)

prave nrdovske fore! :)

Re: Dani piva

Nesto sam nacula o Dragacevackim trubacima u Q!!! Tko sto zna o tome? Navodno u petak!!!
kisha

Nesto sam nacula o Dragacevackim trubacima u Q!!! Tko sto zna o tome? Navodno u petak!!!

Zezaš??????? Moja mater ih planira unajmit da mi sviraju bratu kad bude vlakom odlazio u Zg na faks... :)
to..dani piva..za to živim cijelu godinu
Nabavila sam neku pozivnicu, navodno se samo s njima moze unutra. Ali me zanima kad to treba poceti, zasto nema nikakve najave? Ajde novinari brate, istrazite! Il cu crknut il cu ic slusat cigane. Ispricavam se na politicki nekorektnom izrazu.
e..a di planiraju..di če to biti
Alana Bates

kisha

Zezaš??????? Moja mater ih planira unajmit da mi sviraju bratu kad bude vlakom odlazio u Zg na faks... :)

Ja sam se tako jednom nasla na autobusnoj stanici u Nisu, cekajuci svoj bus za Sofiju i prodavajuci zjake, kad odjednom neka ekipa omladinaca se pojavi, pjevaju, piju, sve veselje... rekoh, ajde, maturalac, sto li, mlado ludo, pa tako slavi u 2 popodne. Jesu malo glasniji, al ocito nikom ne smeta.

15 minuta nakon njih i 2 perona dalje, pojave se 3 Cigana, kontrabas, truba i harmonika i familija koja prati sina u vojsku. Mislim, dakle, koji je to bio prizor. Ljudi u kolu, pije se, pjeva Bregovica, rasipa rakija, curicke se popele na klupe, plesu, vrte... cijela stanica ori...

Nisam mogla vjerovat koja scena usred bijelog dana :)

naoko program

O trenutnom (radnom) programu Dana piva pogledajte:

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2006,9,21,,43452.jl

Bit će malo ranije nego prošle godine, s veoma dobrim line-upom. Uz naravno loše pivo :lol:
Bilo je promjena u odnosu na ono sto je najavljeno u Jutarnjem... bit ce uskoro na portalu Osijek031.com objavljeno sve (final)... ;-)
Postoje plakati po gradu, Dragačevci jesu u kju klabu ovaj vikend...
allein

Uz naravno loše pivo

Molim?!?
Alana Bates

Postoje plakati po gradu, Dragačevci jesu u kju klabu ovaj vikend...

U Q??? :shock:
Evo, brat mi upravo potvrđuje: u kju klabu it is.
da..imam ulaznicu i ne idem......

Re: Dani piva

el će biti i grupa tvog života?
kome se treba javiti za njihove majice?
Eto da cisto komentiram taj kju klab. Pili smo pivo u big benu i malo - malo provjeravale jesu poceli trubaci svirati, a tamo havarija. Dzigera urla, neko siroto djevojce se baca s balkona u kupacem, puno mrezastih carapica, suknjica, stiklica... Ma prekrasno. Ali ciganima ni traga. Mi smo zakljucile da moze biti samo jedno - cige zapeli na granici. A ako je tako, faking organizacija. Doduse, mozda su Dragacevci negdje naletili na dobru chorbu, pa zapeli tamo. Ako je tako, svaka im dala. Uglavnom do 2 smo provjeravale, a onda smo se pokupile do WEsta.
Sad mene zanima je li netko docekao, bio, vidio ista osim dzigere?
Cujem da su su trubaci stvarno zapeli na granici, ali su na kraju dosli oko 15 do 3. Ljudi koji su bili kazu da je bio urnebes...atmosfera k'o u Kusturicinim filmovima...

A druga informacija kaze da su cajke od sada standardna ponuda Q-a. :(
Sve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...
DonQuijote

Sve zvučni nazivi... kju klab, koktel bar... a unutra trešte narodnjaci! blago nama. još da i u pabu skuže da kod nas ima kruha samo od cajki...

Ma, ja samo čekam da skuže kako bi bilo kruha od jednog "kvalitetnog" rock kluba. pod tim mislim da se često organiziraju svirke (barem su Osijek i okolica prepuni mladih bendova), da bude na dobroj lokaciji i barem malo veći od šupe da ne padaš u nesvijest dok pokušavaš plesati. A, dobro, ne mora biti čak ni isključivo rock i podvrste. može biti i bluesa, jazza... samo da ima barem jedno solidno mjesto u gradu za alternativce. Mislim da cajki i mjuze s emtivija nema dovoljno nego previše za jedan grad veličine Osijeka.

Već se počinjem pitati kakvi ljudi otvaraju te silne kafiće i klubove... a, dobro, isprva sam mislila da nisu previše inteligentni, ali kasnije se pokazalo baš suprotno - njihovi bircevi su uglavnom prepuni pa izgleda znaju šta rade :roll:
Meni se nije sviđala atmosfera u Q-u ni prije, sad će još manje. Nego, sa svim tim plazmama i ogromnim drvenim šankom, to bi bio savršeni sportski bar! Toga još nema u Osijeku i okolici, koliko ja znam. Na svakoj plazmi da se vrti neki drugi sport, što domaći, što sa satelita, a kad je neki prijenos, stave na sve plazme, (pro)daju grickalice, cuga u potocima...
wendy

DonQuijote

Ma, ja samo čekam da skuže kako bi bilo kruha od jednog "kvalitetnog" rock kluba. pod tim mislim da se često organiziraju svirke (barem su Osijek i okolica prepuni mladih bendova), da bude na dobroj lokaciji i barem malo veći od šupe da ne padaš u nesvijest dok pokušavaš plesati. A, dobro, ne mora biti čak ni isključivo rock i podvrste. može biti i bluesa, jazza... samo da ima barem jedno solidno mjesto u gradu za alternativce. Mislim da cajki i mjuze s emtivija nema dovoljno nego previše za jedan grad veličine Osijeka.

Već se počinjem pitati kakvi ljudi otvaraju te silne kafiće i klubove... a, dobro, isprva sam mislila da nisu previše inteligentni, ali kasnije se pokazalo baš suprotno - njihovi bircevi su uglavnom prepuni pa izgleda znaju šta rade :roll:

ako tražiš neki takav klub slobodno posjeti MINI TEATAR...Štoviše bilo bi lijepo da ga posjetiš danas...

Tagovi