Offtopic

Forum

Ja s čovjekom vodim normalan razgovor... Odgovor sam dobio i Amen. Escape je očito radio sa OBŽ, sad kada su prestali i zašto meni nije bitno jer nemam uvid u sve...
Ja sam javno pitao i dobio javni odgovor
Korina

audiworld

Ja sam ovdje postavio pitanje! Ako nije tajna, jel...

P.s. @Korina taj kerber stav ti nije dobar... Ložiš se na vrlo jednostavna pitanja... Ja sam samo pitao zna li netko je li to istina ili nije, nikakve zaključke nisam izvodio..
I dalje stoji pitanje!

Ti se ovdje samo Qrčiš.

Mene ako nešto zanima, ja pitanje postavim samom izvoru, pogotovo kada se ta osoba ovdje javno stavila na raspolaganje.

Čovjek i na FB iskreno odgovara na pitanja i provokacije, ne služi se demagogijom kao većina stranaka.

Druga stvar je što tebe samo zanima tračeraj jer ti sad nama tu moraš nešto dokazati.
:roll:

Kad je netko na stranačkom valovu,
lako se dogodi, da su mu uši i oči zamazane stranačkim napojem, pa ne vidi ono što je drugima očito.
Valov, napoj? Čudio bih se da je to netko normalan napisao, ali od tebe me ništa ne čudi. Stvarno si karikatura...

A sada poziv modovima da ovo stave u off skupa sa postom bastiona i predziđa pravde, poštenja, morala i svega onoga najboljeg u ljudima sime031. Čovjeka koji ne jede napoj iz valova, koji ima stil i razinu komunikacije u najmanju ruku a1 razine diplomata.
Ja Vargi postavim pitanje, čovjek odgovori a kerberi počnu režati. Daj se barem sinkronizirajte...

P.s. Simo031 tu "doskočicu" s valovom i napojem koristio si i neki dan na temi voljeng HDZ-a samo si tamo ispao jako pismen sa svojom EVROPOM... Ajde malo inovacija brate mili. Jesi iz Svinjarevaca?

P.p.s. Od svega što si "ispravio" slučajno si pogodio "li" , ostalo je 1.a! Ne idu tamo zarezi simo, crni simo!
audiworld

Valov, napoj? Čudio bih se da je to netko normalan napisao, ali od tebe me ništa ne čudi. Stvarno si karikatura...

A sada poziv modovima da ovo stave u off skupa sa postom bastiona i predziđa pravde, poštenja, morala i svega onoga najboljeg u ljudima sime031. Čovjeka koji ne jede napoj iz valova, koji ima stil i razinu komunikacije u najmanju ruku a1 razine diplomata.
Ja Vargi postavim pitanje, čovjek odgovori a kerberi počnu režati. Daj se barem sinkroniziraje...

Očito si se prepoznao u mom komentaru.
audiworld

P.s.Simo031 tu "doskočicu" s valovom i napojem, koristio si i neki dan na temi voljenog HDZ-a, samo si tamo ispao jako pismen sa svojom EVROPOM... Ajde malo inovacija brate mili. Jesi li iz Svinjarevaca?

Različiti valovi, a ista moralna kategorija na njima, tako da je doskočica, kako ju ti nazivaš primjenjiva u oba slučaja.
Pogodio si. Ja sam nepismeni seljak iz Svinjarevaca, i tu sam samo radi tebe, da me podučiš pismenosti.
Isprika svima zbog offtopica.

Tagovi