Slažem se...
Offtopic
Forum
Daj već jednom začepi, prenaporan si. Ne može se više ništa normalno pročitati da ti ne uskočiš sa svojim iritantnim komentarima.
!KlickDaj već jednom začepi, prenaporan si. Ne može se više ništa normalno pročitati da ti ne uskočiš sa svojim iritantnim komentarima.
I @gladni
Imate tipku ignore, počnite koristiti. To što ste mekušci i nemate stav o stvarima koje vas okružuju i zbog koji ćete trpiti dio života vaša stvar. Najveći dio oknoga što pišem ima uporište, naravno nekada se zanesem. Ali da ćeš mi ti govoriti što ću i kada pisati, nećeš! 50% foruma ima multinickove, ovog sa 14 postova neću komentirati. Pa 90% vremena u raspravi sudjeluju 2 osobe i 5 acc.
Imaš ignore, stisni.
Čudak!
EJ audioworld, ti si stvarno prošvikao. Znaš, stvarno si za psihijatriju.Daj pusti ljude da normalno komentiraju i iznose svoje mišljenje.Svaki članak evo tebe.Utječeš na čitanost portala.
EJ audioworld, ti si stvarno prošvikao. Znaš, stvarno si za psihijatriju.Daj pusti ljude da normalno komentiraju i iznose svoje mišljenje.Svaki članak evo tebe.Utječeš na čitanost portala.
Audioworld? Ne znam tko je u offtopicu s dva ista posta ti ili ja? Nisi shvatio kada su te prvi puta obrisali?Ajde lijepo nauči čitati, a nakon toga pitaj portira u KBC gdje da se javiš. Ovo o čitanosti portala, normalnom komentiranju prvo tebi treba ban doživotni i blokada IP a onda možemo razgovarati.