I tako ja danas cijeli dan čekam da se forumaši pod nickom HDZ Osijek ili mHDZ pohvale kako je njihov bivši ministar osuđen zbog afere " Planinska ". A oni ni slovo. I još nešto, dobio je (samo) godinu zatvora, koju je zahvaljujući nagodbi s USKOKOM, sud preinačio u rad za opće dobro. Pa ti sad budi pametan, ili je on trebao kao ministar raditi za opće dobro svakog hrvatskog poljoprivrednika i građana ili će to tek početi sad kad mu je to sud presudio. Šta tek čeka Sanadera, ako mu sud preinači kaznu u rad za opće dobro, eto nama naše majke Terezije.
Jac prvi zvat Ivu da mi izbetonira prilaz i isprazni septicku. Cobiju skidam kapu, lopov je al je jedini i priznao jesam trebao sam bit jaci i reci ne ali nisam, osuden sam zbog toga i gotovo. Mora se priznati da malo njih bi tako sto rekli. Drminjo bi rekao a tako sam ja odgojen
Hrvatski građanin vulgaris sigurno ne bi dobio rad za opće dobro. Još jednom se pokazalo da je pravosuđe rak rana našeg društva. Kinezi bi to malo drugačije rješili.
Isto bi mogao proći i ovaj zagorac Jakovina koji nije ništa manje namako, a čak nije ni bio ministar u to vrijeme. Ljudi iz tog kraja kažu da je pokupovao najbolju zemlju u okolici Broda.
Isto bi mogao proći i ovaj zagorac Jakovina koji nije ništa manje namako, a čak nije ni bio ministar u to vrijeme. Ljudi iz tog kraja kažu da je pokupovao najbolju zemlju u okolici Broda.