ne znam gdje bi stavila ovaj topik, pa ako ima zgodnije mjesto -premjestite ga
zanima me da li ima swarovski trgovina u osijeku, ili da se prodaje u sklopu s nekakvom drugom trgovinom?
i usput...volite li swarovski kristale? i sto najvise?
skupljate li neke figurice?
swarovski
Društvo, politika
na par mjesta jesam vidjela swarovski stvarčice i/li stvarčice sa swarovski kamenjem, ali pošto je osijek u pitanju, ne bih baš bila najsigurnija da je to original... i nema ti swarovski trgovine u osijeku nigdje. naravno da nema nigdje 
pa zasto to?
bas sam planirala nesto kupit a da ne nosim u avion mislila sam kupit tamo u osijeku...
bezveze
da li bi netko kupovao uopce da ima trgovina?
bas sam planirala nesto kupit a da ne nosim u avion mislila sam kupit tamo u osijeku...
bezveze
da li bi netko kupovao uopce da ima trgovina?
...kupovala bih ja, imaju prekrasnih stvarčica...bila sam nekoliko puta, u zg naravno da imaju sw. kristale...samo problem je što mi se svidja toliko toga...
i ja bih kupovala
kod tog je dobro sto i ne moras sve kupit sto ti se svidja, inace ni jedan od njih ne bi dosao do izrazaja
sto vam je bolje, nakit ili figurice?
kod tog je dobro sto i ne moras sve kupit sto ti se svidja, inace ni jedan od njih ne bi dosao do izrazaja
sto vam je bolje, nakit ili figurice?
...upravo tako...draže su mi figurice, obzirom da nakit inače ne nosim...a što se nakita tiče, toliko ima predivnim stvari da ako bih i imala nakit takve vrste, ne znam koliko često bih ga nosila...obzirom da je poseban...
e kad smo kod tog, kako se nose ona srca recimo, sto im vise na masnama?
ili je to samo da se objesi negdje
ja bi to nosila ali kako?
ili je to samo da se objesi negdje
ja bi to nosila ali kako?
...nisam ih vidjela, sorry...kao što rekoh,više su me privukle figurice...ali, prošetat ću ovih dana do njihovog dućana u zg, pa javim...
Re: swarovski
ok, sad na njihovoj stranici vidim da pise ornament
ali ja bi to svejedno nosila negdje

ali ja bi to svejedno nosila negdje

...hm, evo kreativan savjet: skineš trakicu i sama si napraviš narukvicu ili privjesak ili lančić...pretpostavljam da u osk ima neki dućan sa priborom i ostalim za izradu nakita, recimo...čak možeš kupiti i gotovi clip za broš ili nešto slično...
...
ili ogrlicu neke vrste
zar ti nisi u osijeku?
...i to su ti dobre ideje, ja sam vec mislila da s tom trakom nosim
zar ti nisi u osijeku?
...i to su ti dobre ideje, ja sam vec mislila da s tom trakom nosim
...ja nisam u osk, nažalost, već nekih šest godina
...ali trudim se ostati u toku i često dolazim...u zg sam, inače...odnosno u predgrađu zg...
...skini trakicu, svakako - uz kristal djeluje smiješno, radije si sama lijepo izabereš što želiš i napraviš...a možeš i mijenjati...
...skini trakicu, svakako - uz kristal djeluje smiješno, radije si sama lijepo izabereš što želiš i napraviš...a možeš i mijenjati...
Re: swarovski
l.l.ne znam gdje bi stavila ovaj topik, pa ako ima zgodnije mjesto -premjestite ga
zanima me da li ima swarovski trgovina u osijeku, ili da se prodaje u sklopu s nekakvom drugom trgovinom?
i usput...volite li swarovski kristale? i sto najvise?
skupljate li neke figurice?
Neki dan sam u parfumeriji u Emezzetti vidjela prstenje i narukvice Swarovski. Inace za rodjendan sam dobila onaj privjesak za mobitel sa Swarovskijevim kristalom kupljen u Vukovaru. Jako mi se svidja sve, ali eto kao sto ste svi i sami zakljucili njihove trgovine u Osijeku bas i nema. Inace, ovo ljeto sam u Splitu bila bas u njihovoj trgovini u Splitu i cijene su bile ajme,
...da, malo sam se i ja još raspitivala, u Hrvatskoj postoje samo u dva grada njihove trgovine i to je to...Zagreb i Split...a što se cijena tiče, jesu astronomske, ali ipak je to nešto što bi se moglo nazvati profinjenim stvarčicama...
pa je, dobro cijene su stalno i svugdje iste
ali opet, neces to kupovat stalno, pa ni svake godine ne
ali opet, neces to kupovat stalno, pa ni svake godine ne
Nikada mi nije bila (niti će mi biti) jasna žudnja, zaluđenost, pa čak i opsjednutnost za haljinama, usb stickovima, mobitelima, i sličnim pizdarijicama sa swarovski kristalima....
Swarovski možeš kupiti u Radićevoj u Onixu, nešto malo nakita, nakita za mobitele. Imam ogrlicu sa Swarovski kristalima, dobila sam je na poklon. Jako je lijepa. Međutim, ako niste znali, to je obično staklo, lijepo obrađeno i još stavljeno u biuteriju. Cijena je po meni neprimjerena kvaliteti, međutim dizajn je zaista vrhunski. Evo, klasičan primjer što ime ili brand znači u svijetu.
Swarovski na web cam
Swarovski leće
Philipsove slušalice i USB sa Swarovski kristalima
.
.
.
.
i ne da mi se više linkati...čista glupost...
Swarovski leće
Philipsove slušalice i USB sa Swarovski kristalima
.
.
.
.
i ne da mi se više linkati...čista glupost...
ima ga za kupit i u Emezeti, u onoj radnji s nakitom (zove se nekak Rookaroo il nest slicno..
). meni ima lijepog nakita, i nikad ne kupujem stvar samo zato sto na njoj nesto pise nego zbog kvalitete izrade i izgleda..
(naravno, i da si mogu priustit)
meni se to ne sviđa ...takav nakit ... ali ufff leće su mi ajmeeeeeeeee
Genijalka definitivno...
ključna rečenica >>haljinu kupila za nekakvu posebnu prigodu i platila je poprilično skupo te je i dan danas otplaćujem <<
elita naša.. s čekovima...
ključna rečenica >>haljinu kupila za nekakvu posebnu prigodu i platila je poprilično skupo te je i dan danas otplaćujem <<
elita naša.. s čekovima...
omg
koja glupost swarovski kristali u lećama??? pa to ne bih nosila... kako se samo sjete idijotiarija
btw mislim da su ti kristali precjenjeni, lijepi jesu, ali same figurice su kič i treš u jednom.... a bila sam u nekoliko trgovina u europskim metropolama
i nikad mi se ništa nije svidjelo
koja glupost swarovski kristali u lećama??? pa to ne bih nosila... kako se samo sjete idijotiarija
btw mislim da su ti kristali precjenjeni, lijepi jesu, ali same figurice su kič i treš u jednom.... a bila sam u nekoliko trgovina u europskim metropolama
i nikad mi se ništa nije svidjelo
Elena_OsNikada mi nije bila (niti će mi biti) jasna žudnja, zaluđenost, pa čak i opsjednutnost za haljinama, usb stickovima, mobitelima, i sličnim pizdarijicama sa swarovski kristalima....
Ne znam za druge, ali meni su baš slatki.
Imaju trgovinu u Zagrebu, i baš ima predivnih stvari...