Želimo nižu cijenu vode !
Kultura, zabava, sport, hobby
Re: Želimo nižu cijenu vode !
hoćemo kvalitetnu vodu
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/206615/Istrazivanje-pokazalo-Slavonce-truje-arsen-u-vodovodima.html#.URE_bPKrVP0
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/206615/Istrazivanje-pokazalo-Slavonce-truje-arsen-u-vodovodima.html#.URE_bPKrVP0
Ako može da bude mineralna!!
Kad se završe svi sudski procesi, i vrati sva lova koja je pokradena, voda će biti besplatna.
To Vam jamčim, jamstvenom karticom.
simo031
Kad se završe svi sudski procesi, i vrati sva lova koja je pokradena, voda će biti besplatna.
pazi šta jamčiš,da ti ne bi pala kakva ovrha
Danas u podne na vijestima, građani jednog manjeg mjesta u Hrvatskoj, kažu:
"Šalju nam račune na kojima je naknada za korištenje kanalizacije, a kanalizacije nemamo.
Prijete nam ovrhama, kontaktirali smo i udrugu „Potrošač“. Što da radimo?“
Da bi saznali koja je stranka na vlasti u tom mjestu, pročitajte nik uvodničara ove teme.
"Šalju nam račune na kojima je naknada za korištenje kanalizacije, a kanalizacije nemamo.
Prijete nam ovrhama, kontaktirali smo i udrugu „Potrošač“. Što da radimo?“
Da bi saznali koja je stranka na vlasti u tom mjestu, pročitajte nik uvodničara ove teme.
milo_moje
simo031
Ne jamčim ja, nego ova jamstvena kartica:
Povijesni medij
Re: Želimo nižu cijenu vode !
Nije 25 već 27,5 kuna
Najveća pljačka je učinjena načinom naplate, ne po mjernom mjestu kao struja, gdje svatko ima svoj sat.
Nije isto kada netko ima svoj vodomjer i može kontrolirati potrošnju ili kada se nalaziš u zgradi gdje ima puno neprijavljenih stanara. Ja osobno živim sama i svaki mjesec imam po 7-10 kubika vode a znam vrlo dobro da to nisam mogla potrošiti.
Najveća pljačka je učinjena načinom naplate, ne po mjernom mjestu kao struja, gdje svatko ima svoj sat.
Nije isto kada netko ima svoj vodomjer i može kontrolirati potrošnju ili kada se nalaziš u zgradi gdje ima puno neprijavljenih stanara. Ja osobno živim sama i svaki mjesec imam po 7-10 kubika vode a znam vrlo dobro da to nisam mogla potrošiti.
Pa treba zastave platitit i zaposliti ljudi i ljudi...
simo031
milo_moje
simo031
Ne jamčim ja, nego ova jamstvena kartica:
Povijesni medij
znaš kako kažu:
jebo čovjeka koji ne zna obećati