zvjezdane staze
"Live long and prosper."
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Loona
I ja sam za reprize makar, ak već ništa novo..
Star trek rules!!!
We are Borg. You are going to be asimilated. The resistance is futile.
i seven of nine...
euchrid
hoces reci da na nekom bosanskom kanalu pustaju zvjezdane staze? bilo bi lijepo kada bi podijelila s nama informaciju kada i na kojem
DanicaV
Izgleda da samo ja na ovom svijetu ne podnosim Zvjezdane staze. Svi ostali kao hipnotizirani.
Marigold
Ja volim samo voyager, ostalo ne...kirka ne podnosim...picard je legenda...al epizode s kapetanicom na čelu su mi najzanimljivije i najgledljivije.
Bilke
I DS9 je bio najduži od svih...
Bio bi dobar da je imao boljeg kapetana (Sisko, jedva sam se sjetio imena iako sam gledao skoro sve epizode).
No osim njega, imao je 2 možda i najzanimljivija lika: Quark i Garak (najmutniji lik u svemiru)![]()
BilkeLoona
Ferengi rules of aquisition! he he..
Blizu...
Pogledaj link!
Ferengi Rules of Acquisition

Loonaal na kojem programu?
HumminMeni je išlo na živce što HRT nije imao ustaljen termin prikazivanja ST-a. Non stop su ga bacali iz jednog termina u drugi. Nekada kasno navečer nisam mogao gledati a sam uvijek išao gledati reprize. No budući da su se neki nastavci preklapali sa sjednicama sabora, nisam ih uspio sve pogledati.... Ako bi ikoje volio pogledati od prvog do zadnjeg nastavka onda su to "The Next Generation" i "Deep Space Nine"....
BTW. gleda li netko Galacticu ??? Ja nikad nemogu uhvatiti tu seriju, kad se uopće prikazuje ?
jooooooj
eeeeeeee, zato sam ja bio marljiv, ili bolestan, zavisi kako gledaš, pa sam snimio sve serijale od prve do zadnje epizode,...amo da im ih je prebaciti sa kazeta na dvd-ove...
Inaće što se tiće Galactice, ne znam je li netko gledao na njemačkoj tv al meni se činilo da ih je bilo više od dva nastavka...
HumminPogledao sam sinoć Galacticu. Ono što sam vidio ok je.Naravno nije bolje od ST-a...
HumminFarscape, e vidiš čuo sam za tu seriju ali ju nisam imao prilike pogledati...
A SCI-FI channel mi je kodiran na satelitu tak da ništ od tih serija nemogu pratiti kak spada ovisan sam o HRT-u kao i većina populacije u ovoj državi ili eventualno ako se zalomi neki rip na divixu...
čudi me kako u videotekama nedobivaju DVD-e sa tim serijama...
alleinHumminFarscape, e vidiš čuo sam za tu seriju ali ju nisam imao prilike pogledati...
A SCI-FI channel mi je kodiran na satelitu tak da ništ od tih serija nemogu pratiti kak spada ovisan sam o HRT-u kao i većina populacije u ovoj državi ili eventualno ako se zalomi neki rip na divixu...
Dvije riječi: P2P te DivXAko oćeš nešt kvalitetno gledati, naravno da nećeš gledati na HRT
Ako te zanima FS, možemo se dogovoriti
pukihm...nisam čitao topic, ali cjelokupne serije st zauzimaju 32 dvda. mentalno se spremam za prepržavanje....
Hummin
Loona
Hummin
Al zato imaju Prijatelje i Kućanice.. blah..

LoonaHummin
Al zato imaju Prijatelje i Kućanice.. blah..

KlasOooo... Ovo je moja omiljena tema pa ću se skromnim prilogom uključiti...
No, zanimljivo mi je što ima samo nekoliko riječi o zadnjem ST uratku.. Enterprise-u.. Bio sam skeptičan kad je najavljivan Enterprise i cijeli koncept vraćanja u prošlost 150 godina u primitivniju tehnologiju nije mi se svidio.. Ali kao svaki pravi zaljubljenik, pogledao sam .. I oduševio... Šteta što je ukinuta... Zakon mi je (osim mnogih zakon stvari![]()
) bio Archerov ne baš pacifistički pristup situaciji.. Kad je već u prvoj epizodi htio odalamiti šamarčinu romulanki.. Zamislite Picarda da nekog mazne.. Ono.. Ili Janeway-icu.. Njoj rasture pola broda, ona još trabunja o diplomaciji... Ma kakva diplomacija.. Pični im salvu fotonskih torepeda...
![]()
Janeway out....
KlasJasno.. to vrijeme je bliže našemu.. kad se stvari rješavaju šakačkim obračunima na šanku birtije uz pivo... A osim toga.. tamo su svi imali sexualne aluzije prema T-Pol (uključujući vjerojatno i mene, ali ako to spomeneš u javnosti, opovrgnut ću
![]()
ops:"> ). Primjerice onda kad su se gušili u shuttle-u i raspravljali o njezinoj guzi... Nezamislivo razglabati o nečijoj guzi u recimo Next generation ili Voyageru.. Pri tome isključujem Parisa i Kim-a....
![]()
Beam me up Scotty
KlasE da.. kad smo već kod uvodne špice.... Sladunjava gitaristička formula, i glas rockera srednjih godina koji žali za izgubljenom mladošću nekako mi je baš šmekala uz slide-ove raznih plovila i zrakoplovila s imenom Enterprise..
Čuj.. povukao me sentiment...
Što ti misliš?![]()
Hummin
KlasE da.. kad smo već kod uvodne špice.... Sladunjava gitaristička formula, i glas rockera srednjih godina koji žali za izgubljenom mladošću nekako mi je baš šmekala uz slide-ove raznih plovila i zrakoplovila s imenom Enterprise..
Čuj.. povukao me sentiment...
Što ti misliš?![]()
Ma gledaj cijela ta uvodna špica vizualno je odlična, ali uz tu glazbu imao sam osječaj kao da počinje Santa Barbara ili neka sapunjara. No kažem zanemarimo tu uvodnu glazbu ostalo je jako dobro....
Mislim kada bi vidio u stvarnosti svemirski brod Enterprise, brzo bi zaboravio prošla vremena![]()
Serija je dobro koncipirana kao neki vodić za budučnost ako bi mogli to nazvati tako priprosto...ili barem daje neke smjernice u kojima bi se trebala ljdska civilizacija kretati.
Ne znam jesili čitao knjigu KOZMOS od Carl Sagana ?
BilkeSad sam se sjetio da su se u Enterpriseu čak spominjali Hrvati i Srbi u jednoj epizodi (kad su Tucker i Malcom ostali bez goriva i signala u nekoj letjelici).
Hehe, čini se kako će naša natalitetna politika ipak doći na svoje pa ćemo postojati i tada.