Nađite mi stan!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Nađite mi stan!

dakle, opet mi se seli, tražim stan u centru grada do cijena max. 150 - 200 eura + režije. uvjet je da u njemu nije namještaj star 100 godina, da nema buba i žohara, da je u zgradi, po mogućnosti ima hladnjak i perilicu, u obzir dolazi centar, županijska do kružnog, rokova, ružina, vukovarska do trpimirove, eventualno sjenjak i vijenac. hvala!
misliš zbrisati nepodmirenih računa a mi da se angažiramo u traženju nove žrtve? :P
ja svoje račune podmirujem na vrijeme! nije zajebancija...
joj, biseru, a i ti si se baš početkom rujna odlučio gajbu tražit. bog ti pomogo kad već sam sebi ne pomažeš! di ćeš pobogu tražit stan za iznajmit početkom devetog mjeseca kad nam studoši iz šireg zavičaja pristižu. gud lak!
gaap

dakle, opet mi se seli, tražim stan u centru grada do cijena max. 150 - 200 eura + režije. uvjet je da u njemu nije namještaj star 100 godina, da nema buba i žohara, da je u zgradi, po mogućnosti ima hladnjak i perilicu, u obzir dolazi centar, županijska do kružnog, rokova, ružina, vukovarska do trpimirove, eventualno sjenjak i vijenac. hvala!

Nisam ni znao da postoji Županijska i nakon kružnog :)

No, back to the topic - uzmi si vikend izdanje Osječkog doma ili neki lokalni oglasnik na kiosku pa potraži... U Osječkom domu (prošli vikend) ima 80-ak oglasa za iznajmljivanje stanova... možda ti se zalomi i neki u preferiranom dijelu grada. Sretno...
E da sam stigao do sada kupiti jedan stan, sad bi se vec uselio kod mene ali procedura je u banani i ne stignes!

Imas stanova po gradu nece ti biti problem naci nesto toga tipa jer ti je vecinom stan uredjen.

Re: Nađite mi stan!

Prijo ne brigaj!!Naćemo ti stan,hebem mu tašak!!brat

Tagovi