Idealan noćni provod
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Isiskoji drugi način? kar(t)anje s ekipom?
dobra fora... dja.......
ali...
zašto se ova tema nalazi pod mobitelima?
..što ni malo ne znači da onaj unutar 4 zida nije manje dobar! Uz malo mašte, cijela noć može biti luda! I na kraju se nagradite i odete na jedno Karlovačko i burek usred noći
Isissamo mi odgovori jednu jednostavnu stvar, ali nemoj pomisliti da želim zavirivati u tvoju intimu...
ali...
zašto se ova tema nalazi pod mobitelima?
Da znaš da NEMAM POJMA!
Circa
Za dobar provod najbitnija je ekipa. Ako se mozes otkacit i zajebavat u nenormalnim razmjerima bez alkohola, droga i cega sve ne znaci da si u pravom drustvu. Kad si u pravom drustvu zabava nece izostati gdje god bili tko god svirao i o cemu god da se pricalo...
eto recepta.
čim je potreban stimulans u vidu alkohola, droge.... znači da neki vrag ne štima.
Circa
Za dobar provod najbitnija je ekipa. Ako se mozes otkacit i zajebavat u nenormalnim razmjerima bez alkohola, droga i cega sve ne znaci da si u pravom drustvu. Kad si u pravom drustvu zabava nece izostati gdje god bili tko god svirao i o cemu god da se pricalo...
I ja moram potpisati (ne pod prisilom, nego zato što se slažem..)
gaap
slažem se, neka fina partijana na otvorenom, noć, toplo, vatra, sise i guzice!
izađeš na balkon nakon ponoći tijekom ljetnih mjeseci, zapališ pljugu i otvoriš smokvin list pa udri majstore!
gaap
pametnice moja....
ne vidim razlog za svojatanje
sjećam se da sam jednom na sred te birtije sa svoje dvije ljeve noge plesala neki kvazivalcer, a nisam ništ popila jerbo sam došla kolima
ma sam nek je dobrih ljudi, zabava stiže...
renatasMolim pomoć!Nisam već jako dugo izašao van u Osijek pa neznam gdje se može izaći.Došao bi sa ekipom u nedelju 30.07 pa molim da mi netko pomogne da kaže gdje se nešto dešava nedeljom u gradu?Puno hvala.Pozdrav.
http://www.osijek031.com/calendar.php
IsisOk,hvala,ali jel ima šta po klubovima,ono da ima ljudi,i tako to.Stvarno nisam dugo bio u Os pa neznam gdje se nešto dešava.Ako netko zna neka javi.Pozdrav Osjeku.renatasMolim pomoć!Nisam već jako dugo izašao van u Osijek pa neznam gdje se može izaći.Došao bi sa ekipom u nedelju 30.07 pa molim da mi netko pomogne da kaže gdje se nešto dešava nedeljom u gradu?Puno hvala.Pozdrav.
http://www.osijek031.com/calendar.php