Otkup Mobitela

Računala, znanost, tehnologija

Otkup Mobitela

Zanima me zna li netko mjesto u Osijeku gdje se vrši otkup mobitela po prihvatljivim cijenama . Probao sam na gradskoj tržnici , ali gospon tamo nije ni približno realan koliko bi trebao biti :).
Svojevremeno su neki dečki otkupljivali i mijenjali mobitele na auto pijaci nedjeljom... ne znam dolaze li još tamo...

A da daš oglas u novine ili ovdje u oglasima???
zaljubljena u Osijek

Svojevremeno su neki dečki otkupljivali i mijenjali mobitele na auto pijaci nedjeljom... ne znam dolaze li još tamo...

A da daš oglas u novine ili ovdje u oglasima???

Ma dao sam i na njuskalu , i u slav. burzi ali naso sam si jedan Iphone dosta jeftino pa bi mi trebali novci sta brze :).

Re: Otkup Mobitela

Probaj i na ovaj sajt moze da to das brze nikad se ne zna...
Prodajem slušalice, punjač i usb priključak za komp za samsung, razne punjače, very touch II, bijeli, ne može se ući u poruke, sony ericsson T250 i, ispravan, i nokiu, očuvanu bez baterije, sve za 300 kn
Koliko se može dobiti za HTC Desire, nešto stariji od dvije godine, u besprijekornom stanju?
simo031

Koliko se može dobiti za HTC Desire, nešto stariji od dvije godine, u besprijekornom stanju?

700 kn.
milo_moje

simo031

700 kn.

Nagađaš ili nudiš?
simo031

Nagađaš ili nudiš?

Rado bi ti ponudio određeni iznos, ali kako sam i sam na modelu starom skoro dvije godine, razmišljam da si ubodem nešto noviji. Sorry
Prodajem htc desire 610 kao nov nigdje ogrebotine kutija račun garancija punjač slušalice nemogu card 16gb star 6 mj malo korišten plave boje sa zaštitnom gumom. Na sve mreže radi cijena 1200 kn kupljene u t—comu...
Memory""

Tagovi