Ubraja li se njihov "posao" u uslužne djelatnosti?
No bilo kako bilo, zadnji biser školskog primjera starlete (Ava Karabatić) mi je popravio dan.
Ava kaže:
"Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu!" (Klik)
Što reći? Hvala Ava!
">Društvo, politika
">
PEGYkoja je razlika između starleta i forumaša?
pa starlete svoje bisere ne prosipaju anonimno!
simo031Teško je za povjerovati, što su pojedinci sve spremni učiniti za lovu.
PEGY
dušo ako je tebi teško, onda si ti strašno naivan
nicoll
Simonica, pa Soraja, pa Cigi itd....svake godine imamo novi sinonim za ograničeno...jutros upalim tv i vidim koga čega..Avu...i mislim da bi bilo okej da tv koja ju prikazuje stavi i titlove dok Avica govori, jer ja pojma nemam o čemu ona...u biti ..možda sam ja tupava..haha
Ugl, pomislila sam samo: blago njoj, da sam barem ja tako zakinuta, ne bih se sada brinula o poslu, egzistenciji i sl.glupostima....fuck
No brain no pain...simo031
PEGY
Način na koji sam odgojen, i na koji i sam pokušavam odgajati svoju djecu, i vrjednote u koje vjerujem te učim djecu da žive po njima, mi ne dozvoljavaju da pojmim da postoje ljudi koji su spremni činiti takve gadosti radi usranog novca.
Očito da negdje postoje propusti u odgoju ...
PEGY
simo031
PEGY
Način na koji sam odgojen, i na koji i sam pokušavam odgajati svoju djecu, i vrjednote u koje vjerujem te učim djecu da žive po njima, mi ne dozvoljavaju da pojmim da postoje ljudi koji su spremni činiti takve gadosti radi usranog novca.
Očito da negdje postoje propusti u odgoju ...
a teta ingrid nije te se dojmila? samo ava?
PsychoSoldier
da, zanimljivo... ljudima je zanimljivije brukanje nekih nasih zvijezda ili sto vec nego politicara koji predstavljaju nasu zemlju u svijetu...
PsychoSoldierda, zanimljivo... ljudima je zanimljivije brukanje nekih nasih zvijezda ili sto vec nego politicara koji predstavljaju nasu zemlju u svijetu...