Novi avatari - 20060630

Osijek031.com rubrike

Novi avatari - 20060630

Postavljeno je 30tak novih avatara...

Svaki registrirani korisnik moze promijeniti avatar u jedan od ovih (ili bilo koji drugi ;-)):
Profil -> Profil -> Avatar -> Galerija
Iz padajuceg izbornika izabrati Osijek031com_20060630

Naravno, mozate izabrati i avatar iz neke druge galerije, ima ih poprilicno ;-)

Avatar se aktivira klikom na nj. ;-)

nisu loši, ali malo više feminiziranih ne bi bilo na odmet :)
Evo jedan feminizirani...

;-)
meni se ni jedan ne sviđa
Leteci mungos

Evo jedan feminizirani...

;-)

simpatično......... :wink:

(i što je najbolje žene se zaista znaju, naročito jedna prema drugoj, ponašati baš kao kokoške)

eto, Mungos, doživio si takvu izjavu od mene :P
DanicaV

simpatično......... :wink:
(i što je najbolje žene se zaista znaju, naročito jedna prema drugoj, ponašati baš kao kokoške)
eto, Mungos, doživio si takvu izjavu od mene :P

Ni jedan muskarac ne moze biti tolika svinja prema zeni, koliko zena moze biti zena prema drugoj zeni.

Re: Novi avatari - 20060630

E ovo je feminizirani. :)
meni je moj baš sladak... sad mi moja lošija polovica pravi još jedan ljepšiji...

Re: Novi avatari - 20060630

želiš reći da sam ja loš!?!?!.... e nećeš ga dobiti sad... jer sam loš :evil:
Avatar je slicica koja bi trebala predstavljati nesto osobno. Kako bi opisali ove?

Ja sam sebe napravila u yahoo.mailu i prenijela vamo... .) Tako da moj predstavlja moju osobnu rukotvorinu :)
ja sam kopipejsto jer ovo volim radit, al ko da sam sam napravio... :)
fatcat

Avatar je slicica koja bi trebala predstavljati nesto osobno. Kako bi opisali ove?

meni moja slikica pristaje... :P
@FatCat,
postaješ moj idol. kompozicija je super.
i javno zahvaljujem na sličici Kalimera koju si mi poslao....... o koja me sada krasi... :wink:
A što bih ja trebala predstavljati???
bolnicarku koju je spickao auto? ;)

ne znam...ne vidim tocko :)
ja sam anđeo i imam veliku guzu, a ovaj mi baš djeluje debeljuškasto... voljela bi da mi yellow napravi avatar... neki s mojom slikicom..
Ali, ovom se anđelu ne vidi debeljuškasta guza!!! Promašila si avatar. :twisted:
@FatCat,

preklinjem te, smisli nešto za Pukija, da prestane lupati glavom.........
tonya

Ali, ovom se anđelu ne vidi debeljuškasta guza!!! Promašila si avatar. :twisted:

znam da se guza ne vidi, ali nema anđela kojem se vidi guza... ovaj mi je baš simpatičan...
DanicaV

@FatCat,

preklinjem te, smisli nešto za Pukija, da prestane lupati glavom.........

pa daaaaj...zasto? meni je ovo simpa! (eto - jedino ako mi nadje simpa sliku pukija iz gordon linka - po njemu sam dobio nadimak :) )
fatcat

Hmmm...
Gore su 8 (ocito) i Gemi (ocito)...

Donji red su Alana i Puki... mislim da si Pukija najbolje pogodio ;-) woof, woof...
Zanimljivo, Mungos. Ostatak elaboracije o Pukiju ću zadržati za sebe.
:)
Leteci mungos

Hmmm...
Gore su 8 (ocito) i Gemi (ocito)...

Donji red su Alana i Puki... mislim da si Pukija najbolje pogodio ;-) woof, woof...

Gornji, ocito... Donji desno je neki "leteci", nekada laje bez veze ali isto mase repom znaci dobre je naravi. Lijevi je Alana. Svatko gleda osobu na drugi nacin...
Puki je za mene malo tezi, ali CatCloe uvijek izvuce provalu osjecaja iz njega.

Standard Disclaimer: The above comments were intended to be of humorous nature and in no way offensive to either Ms. Bates or Mr. Puki. However, should you misinterpret the comments I do sincerely apologise for any inconvenience caused.
tuzno.
jako tuzno.
heheh..aj kul je.

Tagovi