Mojoj ljubavi
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: MOJOJ LJUBAVI
Giovanni88
Dvije godine je ljubav cvjetala dok njegovo čudno ponašanje nije bacilo sve u vodu.
Nije bio svjestan što je učinio.
Posvećeno mojoj ljubavi!
S.K.I.S.
jbg, đovani, vi muški nikad ne kužite kad zeznete
I drugi put - pamet u glavu!
Vrijeme ti je da je zauvijek zaboraviš i pozdraviš ju samo na ulici!
francikaDa te je voljela ne bi te zaboravila.
a gdje si ti pročitao da ga je zaboravila???
PEGYfrancikaDa te je voljela ne bi te zaboravila.
a gdje si ti pročitao da ga je zaboravila???
Giovanni88
Prolazili su tjedni, a tek je nešto načuo da je otišla iz grada i da ga je zaboravila.
...možda i nije - možda su to same babe po frizerajima pričale.....
Re: MOJOJ LJUBAVI
PEGY
jbg, đovani, vi muški nikad ne kužite kad zeznete
Kako ti znaš da je on zeznuo, možda mu je ona nametnula osjećaj krivnje da mu se može vratiti, a ne zaslužuje ga!?
"Istina je da nisam imao sreće, asa sve to sam si sam kriv. Što se tiče zaborava, teško zaista. Mislim da mi ne da ni glava ni srce da se oprostim ili da zaboravim osobu s kojom sam mislio provesti ostatak svog života. Zeznio sam i kajat ću se zbog toga dok sam život. A je li ona mene voljela i je li me brzo zaboravila?! Ljubav nije bila upitna nikada, a što se tiče zaborava, ne znam. To što ja sada proživljavam, ona je to proživjela barem tri puta dublje i bolnije, psihički i fizički. Tako da nabijanje krivnje ne spada u ovu priču. Možda je ovo sad i dosadno i jadno, ali vjerujem da će se jednog dana "prevagnuti" na bolju i vedriju stranu"
Hvala svima!
...sve prave ljubavi su tužne.....

Giovanni88Iskreno, nisam se nadao nikakvim komentarima na ovaj post, ali kad je već tako bio bi red da odgovorim. Kada bi moj odgovor bio takav kad bi obuhvaćao sve Vaše komentare, zvučao bi otprilike ovako:
"Istina je da nisam imao sreće, asa sve to sam si sam kriv. Što se tiče zaborava, teško zaista. Mislim da mi ne da ni glava ni srce da se oprostim ili da zaboravim osobu s kojom sam mislio provesti ostatak svog života. Zeznio sam i kajat ću se zbog toga dok sam život. A je li ona mene voljela i je li me brzo zaboravila?! Ljubav nije bila upitna nikada, a što se tiče zaborava, ne znam. To što ja sada proživljavam, ona je to proživjela barem tri puta dublje i bolnije, psihički i fizički. Tako da nabijanje krivnje ne spada u ovu priču. Možda je ovo sad i dosadno i jadno, ali vjerujem da će se jednog dana "prevagnuti" na bolju i vedriju stranu"
Hvala svima!
e moj đovani, a jesi li razmišljao o ženskom ponosu?
Ne slušaj Pegy, ona te nagovara da ti pogaziš svoj ponos. Ne daje ti dobre savjete već te uvlaći u septičku jamu.
Giovanni88Ljudi moji, ponos je nešto što može jedino naštetiti objema stranama. Nije bitan je li muški ili ženski, ja neću pisati za nju i njen ponos, jer ne znam kako se osjeća i što razmišlja. A što se tiče mog ponosa, bacio bih ga odmah u blatu, jer kao što sam rekao, on u ljubavi ne igra pozitivnu ulogu.
Zamisli da se jednog jutra probudiš, pogledaš u ogledalo, vidiš starca od 70-80 godina i pomisliš koliko si glup bio što nisi ništa pokušao niti poduzeo pa da konačno znaš na čemu si!!!
Prvo pronjuškaj gdje je, što radi, kako živi, s kim je, pa onda malo razmisliš dali joj se želiš ubaciti u život ili ne!? Ja bih pokušala! pa nemaš što izgubiti, a možeš si samo život olakšati.
ps. ne slušaj franciku jer ćeš završiti kao on tj.kao trolčina na nekom forumu
Re: Mojoj ljubavi
anakonda...sve prave ljubavi su tužne.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj se ljutiti, ali meni je to bulšit.
Stella1989
anakonda...sve prave ljubavi su tužne.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj se ljutiti, ali meni je to bulšit.Čula sam to par puta, i mislim da je to samotješenje nesretnih. Onda znači da svi oni koji su u sretnoj vezi/braku, zapravo nisu sretni ili nisu s pravom osobom?
...nemoj se ljutiti, ali ti si ovdje bar dovoljno dugo da bi mogla prepoznati ironiju....
PEGYGiovanni88Ljudi moji, ponos je nešto što može jedino naštetiti objema stranama. Nije bitan je li muški ili ženski, ja neću pisati za nju i njen ponos, jer ne znam kako se osjeća i što razmišlja. A što se tiče mog ponosa, bacio bih ga odmah u blatu, jer kao što sam rekao, on u ljubavi ne igra pozitivnu ulogu.
Zamisli da se jednog jutra probudiš, pogledaš u ogledalo, vidiš starca od 70-80 godina i pomisliš koliko si glup bio što nisi ništa pokušao niti poduzeo pa da konačno znaš na čemu si!!!
Prvo pronjuškaj gdje je, što radi, kako živi, s kim je, pa onda malo razmisliš dali joj se želiš ubaciti u život ili ne!? Ja bih pokušala! pa nemaš što izgubiti, a možeš si samo život olakšati.
Al moglo bi ti se desit da ne doživiš ni 50 godina, ako pod maskom "ljubavi" želi tebe okrivljavati i radi vlastitog ponosa gaziti tvoj ponos. Pazi u tom slučaju ti nisi sam žrtvovao ponos zbog ljubavi, nego ti je ponos oduzet jer ljubavi nema.
I vjeruj meni, jer PEGY je veća trolerica od mene.
PEGYDa je ona htjela gaziti njegov ponos nebi mu se sklonila s puta, trolčino!
Nije mu se ona sklonila s puta nego ga je zaboravila jer ga nije ni voljela, trolerice!
anakonda...ovo je pet puta bolje od španjolske sapunjare....još, još....
a možda je srela tipa all in 1 (poduzetnik,umirovljenik,faca) u pasatu s uskih njiva
Gala_pia
life goes on!!! i svaka prica ima dvije strane. tak da....
Svaka priča ima TRI strane: moju, tvoju i istinu...
PEGY
Giovanni88Ljudi moji, ponos je nešto što može jedino naštetiti objema stranama. Nije bitan je li muški ili ženski, ja neću pisati za nju i njen ponos, jer ne znam kako se osjeća i što razmišlja. A što se tiče mog ponosa, bacio bih ga odmah u blatu, jer kao što sam rekao, on u ljubavi ne igra pozitivnu ulogu.
ja stvarno ne shvacam bit mirenja s bivsom ili bivsim nakon 100 god. najgore je proslo. dakle doticni gospodin je prezivio najgore, neka lijepo stisne zube i krene dalje. ajde molim te ponoviti istu ljubav je ko procitati istu knjigu,a znati joj kraj! puno je riba u moru da bi se zamarao s proslosti! itd...
Realnost ti je ovaka. Nada je kurva, al ta kurvetina umire poslijednja !
ProvokatorDa, nadam se da hoće. Vratile su se rode, vratio se i Lessie, zašto ne bi i ona? I znam da je nada kurvetina, ali ima je još puno u meni i ne znam koliko je to dobro, ali joj još vjerujem.Nadaš se da će ti se vratit ?
Realnost ti je ovaka. Nada je kurva, al ta kurvetina umire poslijednja !
Ti si za nju samo istrošene cipele i to ćeš uvijek ostati, pa čak i ako te opet bude gazila.
Ima puno žena koje bi te cijenile, ali ona neće nikada. Da nije tako već bi joj ti odavno dahtao za vratom i pronašao je kao Lessie, ali nisi to učinio jer njen ponos onemogućava ljubav.

PEGY
a što ako i ona ima nekog savjetnika sa strane, nešto tipa francike, koji je odgovara od novog pokušaja i stalno drobi da zaslužuje boljeg,ljepšeg koji će je znati cijeniti, da je ti nisi vrijedan ...blabla...
Ovaj tekst nisam napisao da bih tražio nekog savjetnika ili pokušao izliječiti svoje frustracije, nego zato da bi ovo bio jedan od pokušaja kako JE vratiti i dokazati joj da mi je stalo do NJE! Većina ovih komentara odlazi u krivom smjeru, okrivljujući nju, njen ponos i njezino razmišljanje; ali ponavljam to mi nije bio cilj!
[email protected]
Prava ljubav nema sretan kraj,jer je beskrajna.Nikad ne odustaj,vratit će se,vjeruj mi.![]()
Hvala, to i ja mislim.
Giovanni88
[email protected]
Prava ljubav nema sretan kraj,jer je beskrajna.Nikad ne odustaj,vratit će se,vjeruj mi.![]()
Hvala, to i ja mislim.![]()
Hoćeš mi odgovoriti na pitanje koliko ti i ona imate godina?
Stella1989
@Giovanni88, a koliko ti i ona imate godina? To si zaboravio napisati.
78 i 72
Giovanni88
Fora je što je prvo dotična gospođica patila i trpila sranja i ispade dotičnog gospodina, sve dok dotičnome nije došlo iz guzice u glavu. Sada dotični pati i shvaća sve greške koje je učinio i traži način kako da opet osvoji njeno srce, jer mu je stalo do nje i sve bi učinio za nju!![]()
pa zasto bi ti se vratila ako je pored tebe patila i trpila sranja i ispade, pa nije cura luda?!?!?!?!?
Zato što cura nije patila u vezi, nego nakon nekolicine ispada koji su se nesmotreno dogodili. Svi zaslužuju drugu priliku, ja sam ih imao i 1002, ali nisam iskoristio, jer nisam mislio ni srcem; može se reći da nisam ni glavom. Ali mogu reći da vjerujem da ima još nade i da se stignu ispraviti sve greške. Naravno, nit je cura luda nit želim od nje napraviti ludaču; a i ponavljam da nisam ovo napisao ni da plačem, kukam, niti da tražim neki savjet, nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU!
Giovanni88
nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU!
Jesi probao njoj to reći?
simo031
Giovanni88
nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU!
Jesam, ali vrijeme je i da krenem s riječi na djela.
Giovanni88
simo031
Giovanni88
Jesam, ali vrijeme je i da krenem s riječi na djela.
Sračkanjem i kukanjem po forumu je nećeš vratiti.
Ili si toliko očajan da ti je dovoljna veza iz sažaljenja?
Ako jesi, otprintaj si ovo, i postupi po uputama...

Stella1989
Giovanni88, s obzirom da izbjegavaš napisati koliko imate godina pretpostavljam da ste poprilično mladi. Ajde budi fer i napiši radi li se o klincima ili što već...
Oprosti,Stella..23/24.god
Giovanni88
Stella1989
Giovanni88, s obzirom da izbjegavaš napisati koliko imate godina pretpostavljam da ste poprilično mladi. Ajde budi fer i napiši radi li se o klincima ili što već...
Ok.
Giovanni88
A da još jednom razmisliš o uporabi poluautomatskog odstranjivaća stresa?
padobranac
I? Je li pomoglo ovo javno posipanje pepelom?
Za početak..i ne baš :/
Giovanni88
hehedobro,ali..ne treba ni lupanje glavom ni veza iz sažaljenja. ili ću je zaslužiti ili neće biti nikako.
Za_ebavaš se ti pomalo ?
simo031
Giovanni88
hehedobro,ali..ne treba ni lupanje glavom ni veza iz sažaljenja. ili ću je zaslužiti ili neće biti nikako.
Za_ebavaš se ti pomalo ?
?
Giovanni88
simo031
Giovanni88
Za_ebavaš se ti pomalo ?
?
Ili si troll, ili si stvarno očajan (da ne upotrijebim neki grublji izraz).
simo031
Giovanni88
simo031
Giovanni88
Za_ebavaš se ti pomalo ?
?
Ili si troll, ili si stvarno očajan (da ne upotrijebim neki grublji izraz).
Ili ti nisi bio ovako zaljubljen ili ne znaš što je prava ljubav? Ne moram biti ni troll ni očajnik ako joj se želim javno ispričati, reći joj da je volim i provesti ostatak života s njom!
Giovanni88
Ili ti nisi bio ovako zaljubljen ili ne znaš što je prava ljubav? Ne moram biti ni troll ni očajnik ako joj se želim javno ispričati, reći joj da je volim i provesti ostatak života s njom!![]()
Ja sam matora konjina i svoju pravu ljubav sam pronašao još davne "89-e, i znam ponešto o toj temi... Ovo što ti radiš, može dovesti do "podgrijavanja juhe" iz sažaljenja, ali teško može rezultirati nekom ozbiljnom vezom. No, vremena se mijenjaju, i bilo kako bilo, želim ti puno sreće što god te snašlo.
P.S. Ni trenutka ne dvojim da će ti trebati onaj poluautomatski odstranjivać stresa...
simo031
Giovanni88
Ili ti nisi bio ovako zaljubljen ili ne znaš što je prava ljubav? Ne moram biti ni troll ni očajnik ako joj se želim javno ispričati, reći joj da je volim i provesti ostatak života s njom!![]()
Ja sam matora konjina i svoju pravu ljubav sam pronašao još davne "89-e, i znam ponešto o toj temi... Ovo što ti radiš, može dovesti do "podgrijavanja juhe" iz sažaljenja, ali teško može rezultirati nekom ozbiljnom vezom. No, vremena se mijenjaju, i bilo kako bilo, želim ti puno sreće što god te snašlo.
Hvala na lijepim željama i savjetu, ali ne mora biti takav završetak/nastavak. Ako je nekoć bilo idealno i ozbiljno, prije mislim da će se učvrstiti, nego doći do sažaljenja; ali OK, poštujem svačije mišljenje.
Giovanni88
simo031
Giovanni88
Hvala na lijepim željama i savjetu, ali ne mora biti takav završetak/nastavak. Ako je nekoć bilo idealno i ozbiljno, prije mislim da će se učvrstiti, nego doći do sažaljenja; ali OK, poštujem svačije mišljenje.
Idealna veza ne postoji, a ozbiljna je onoliko koliko su se obje strane spremne odricati, žrtvovati i praštati za opstanak veze.
Giovanni88
Ne moram biti ni troll ni očajnik ako joj se želim javno ispričati, reći joj da je volim i provesti ostatak života s njom!![]()
Preko foruma se djevojci javno ispričavaš i time pokušavaš pokazati kako si ozbiljan?

mzzi
Giovanni88
Ne moram biti ni troll ni očajnik ako joj se želim javno ispričati, reći joj da je volim i provesti ostatak života s njom!![]()
Preko foruma se djevojci javno ispričavaš i time pokušavaš pokazati kako si ozbiljan?![]()
Da šaram po lijevoj obali Drave bojom za beton kao dječačić iz 5.razreda?
ak te je žalila - prežalila te je
ostali zanemarite, voljela ga je jebeno.
Ne laži da ju nisi čuo godinu dana, kad je u tih godinu dana 8 mjeseci ona pokušavala preći preko svih tvojih gadarija, ali si ti mislio da će uvijek biti kretenuša koja će ti na kraju oprostiti sve ispade, i da ćeš uvijek ostati njen prvi i jedini do kraja života.
Slijedeći put mi ne moraš smsom javiti o svom uratku na forumu, jer ćeš me poštedjeti da ispadnem javno bezobrazna. A ovo je još jedan u nizu sebičnih poteza, jer je čudno da je tebi tek sad, nakon godinu dana teško? Zaboravio si spomenuti da ti je do sad nije bilo muka, uz različite „zanimacije“, i da je samo druga strana pokušavala nešto spasit. I dovoljno mi je još stalo do tebe da bi spominjala tvoje gluposti.
Nisko od mene ovako vratiti, ali ponovna molba preko poruke vjerojatno opet ne bi imala učinka. Nekome si bio velika ljubav. Ako kažeš da ti je već toliko stalo, onda misli na te tuđe osjećaje prije iznošenja ovakvih polu-istinitih sranja.
I ne seri, nisam se nigdje odselila, ali, vječni Kralju drame, očito njen odlazak zvuči kao bolji kraj od onoga: „sto puta poslije toga se vratila i opet sam ju sjebo.“
Ostani mi drag i prestani s ovim sranjima.
Dok si pokušavala - nije bio zainteresiran, ali kad si ti prestala s pokušajima "kako pokrpati vezu" tada mu je sinulo da si još interesantna....
Vjeruj, sve bi se ponovilo. Nema tu kruha.
I kao što je odavno rekla moja mama:
-Ode jedan, doć će drugih pet.
Sretno!!
mali od čače
Idi u Potkovu, pojebi nešto, uslikaj se u nekoj pozi s dvije ciganke, pošalji toj svojoj mms, istog momenta će te na koljenima molit da joj budeš vječna pratnja. Živio!
zar ti stvarno misliš da su žene lude
zaljubljena u Osijek
mali od čače
Idi u Potkovu, pojebi nešto, uslikaj se u nekoj pozi s dvije ciganke, pošalji toj svojoj mms, istog momenta će te na koljenima molit da joj budeš vječna pratnja. Živio!
ajmeeeee ... kakav savjet....
![]()
zar ti stvarno misliš da su žene lude:">
Pa ti možda i jesi luda ako si ovo shvatila ozbiljno ... kakva tema, takvi i komentari
mali od čače
zaljubljena u Osijek
mali od čače
ajmeeeee ... kakav savjet....
![]()
zar ti stvarno misliš da su žene lude:">
Pa ti možda i jesi luda ako si ovo shvatila ozbiljno ... kakva tema, takvi i komentari![]()
hahaha... valjda mi je vrijeme za spavanje...
evo ti zato 5 kikirikija
registrirana zbog seronje
Već ti je tu netko rekao: svaka priča ima dvije strane. Ne bi sad iznosila drugu stranu da te ne sramotim ovako javno kao ti mene, pa te molim da ne lažeš kako ne znaš kako se ja osjećam, i da ne kupuješ druge ljude na forumima, jer ti oni neće pomoći – iako su ti dali dobre savjete, pusti ju.
Ne laži da ju nisi čuo godinu dana, kad je u tih godinu dana 8 mjeseci ona pokušavala preći preko svih tvojih gadarija, ali si ti mislio da će uvijek biti kretenuša koja će ti na kraju oprostiti sve ispade, i da ćeš uvijek ostati njen prvi i jedini do kraja života.
Slijedeći put mi ne moraš smsom javiti o svom uratku na forumu, jer ćeš me poštedjeti da ispadnem javno bezobrazna. A ovo je još jedan u nizu sebičnih poteza, jer je čudno da je tebi tek sad, nakon godinu dana teško? Zaboravio si spomenuti da ti je do sad nije bilo muka, uz različite „zanimacije“, i da je samo druga strana pokušavala nešto spasit. I dovoljno mi je još stalo do tebe da bi spominjala tvoje gluposti.
Nisko od mene ovako vratiti, ali ponovna molba preko poruke vjerojatno opet ne bi imala učinka. Nekome si bio velika ljubav. Ako kažeš da ti je već toliko stalo, onda misli na te tuđe osjećaje prije iznošenja ovakvih polu-istinitih sranja.
I ne seri, nisam se nigdje odselila, ali, vječni Kralju drame, očito njen odlazak zvuči kao bolji kraj od onoga: „sto puta poslije toga se vratila i opet sam ju sjebo.“
Bravo curo! potpuno sam na tvojoj strani! I nemoj ni slućajno promijeniti mišljenje jer takav ti lik kroz život ne treba!! Vjeruj mi! On je emocionalni vampir, a tebi se divim jer pametna i presjekla si tu vezu!
Kad malo razmislim, da na nekom forumu naletim kako mi se partner ispovijeda, pa progutao bi tipkovnicu i šutnila bih ga iz života.
PEGYregistrirana zbog seronje
Već ti je tu netko rekao: svaka priča ima dvije strane. Ne bi sad iznosila drugu stranu da te ne sramotim ovako javno kao ti mene, pa te molim da ne lažeš kako ne znaš kako se ja osjećam, i da ne kupuješ druge ljude na forumima, jer ti oni neće pomoći – iako su ti dali dobre savjete, pusti ju.
Bravo curo! potpuno sam na tvojoj strani! I nemoj ni slućajno promijeniti mišljenje jer takav ti lik kroz život ne treba!! Vjeruj mi! On je emocionalni vampir, a tebi se divim jer pametna i presjekla si tu vezu!
Kad malo razmislim, da na nekom forumu naletim kako mi se partner ispovijeda, pa progutao bi tipkovnicu i šutnila bih ga iz života.
Eto Romeo, zašto si Romeo!?
Vidiš i sam da te je lagala i ucjenjivala i da pravi od tebe krivca i lažova a od sebe žrtvu. Kažem ti lijepo, nije te zaslužila jer će ti to raditi cijeli život.
Ima žena koje bi te znale voliti i ne nasjedaj na te priče da si ti loše nešto uradio jer te je ona do toga dovela kako bi mogao biti vječni krivac.
Vjeruj mi nema tu ljubavi, ona samo želi da te gazi jer je takva osoba.
Bježi glavom bez obzira, jer ima žena koje i znaju voliti !
anakonda...sve bolje i napetije....ako se sad pojavi još i treća/treći - ovo će mi postati najbolje live sapunica ever.....
Misliš četvrta, treća je ova sa mail adresom u nick-u što se javila ([email protected]).
francikaanakonda...sve bolje i napetije....ako se sad pojavi još i treća/treći - ovo će mi postati najbolje live sapunica ever.....
Misliš četvrta, treća je ova sa mail adresom u nick-u što se javila ([email protected]).
...uh, demit - izgleda da sam preskočila epizodu......
PEGY
a što ako i ona ima nekog savjetnika sa strane, nešto tipa francike, koji je odgovara od novog pokušaja i stalno drobi da zaslužuje boljeg,ljepšeg koji će je znati cijeniti, da je ti nisi vrijedan ...blabla...
ako ima savjetnika takvog tipa onda će ga vjerojatno tužiti..poslati na robiju..objesiti za jaja na trgu slobode.... uglavnom.... naći će neki pravni lijek protiv ovog tipa "uznemiravanja"
sokratPEGY
ako ima savjetnika takvog tipa onda će ga vjerojatno tužiti..poslati na robiju..objesiti za jaja na trgu slobode.... uglavnom.... naći će neki pravni lijek protiv ovog tipa "uznemiravanja"
ti si skroz fulao bit! ili si profesionalno deformiran!?
ako ti netko konstantno zvoca jedno te isto, onda i povjeruješ u to! to sam mislila reći! e sad problem se javlja ako ti taj "savjetnik" kvoca nešto bezveze i tebi na štetu pa ti povjeruješ i zezneš se! kao ono kad mladim curama mame i babe prićaju kak je ovaj dečec fini....i tako godinama i onda jadne tek nakon udaje skuže da su nadrapale i obrnuto.
Kužiš? ne!??
Giovanni88Fora je što je prvo dotična gospođica patila i trpila sranja i ispade dotičnog gospodina, sve dok dotičnome nije došlo iz guzice u glavu. Sada dotični pati i shvaća sve greške koje je učinio i traži način kako da opet osvoji njeno srce, jer mu je stalo do nje i sve bi učinio za nju!
Baš ti je netko lijepo napisao da si emocionalni vampir, a upravo ova tvoja izjava to i dokazuje, a takvih ljudi se treba kloniti pa prema tome u potpunosti sam na strani te cure, a tebi savjet da odrasteš i postaneš zrelija osoba, jer ovo što ti pričaš nije ljubav, jer da je ne bi ona patila, a ti si to i znao pa si nastavljao po svome, a sada ti je kao stalo, mada opet mislim da ti nije stalo do nje, nego do SEBE i da si samo želiš dokazati kako je možeš ponovo imati, ako ju voliš kao što kažeš onda ju pusti, jer očito da će biti sretnija bez tebe, a ako ju želiš samo da bi sebi ugodio, onda to nije ta ljubav u koju se kuneš, nego čisto zadovoljenje tvojih sebičnih potreba.
PEGY
sokratPEGY
ako ti netko konstantno zvoca jedno te isto, onda i povjeruješ u to! to sam mislila reći! e sad problem se javlja ako ti taj "savjetnik" kvoca nešto bezveze i tebi na štetu pa ti povjeruješ i zezneš se! kao ono kad mladim curama mame i babe prićaju kak je ovaj dečec fini....i tako godinama i onda jadne tek nakon udaje skuže da su nadrapale i obrnuto.
Kužiš? ne!??
možda ti nisi skužila bit onoga što sm ja htio reći...ali nema veze.... u potpunosti se slažem s tobom....lijep dan..živilaaaaaaa...
sokrat
PEGY
sokratPEGY
Kužiš? ne!??
možda ti nisi skužila bit onoga što sm ja htio reći...ali nema veze.... u potpunosti se slažem s tobom....lijep dan..živilaaaaaaa...
ajdobro, kako ti kažeš

- A šta sada? Prebolio si je?
Ma kakvi. Ima trenutaka kada je zaboravim na tren, ono kad alkoholom ubijem zadnji komad mene.
- Zašto joj sada ne odeš i kažeš sve?
Eh vidiš. Uspio sam šta sam htio. Otišla je od mene. Sad kad se vratim, više je nema. Kažu da voli drugog, znam da to nije istina .. Ali ..
- Idi do nje onda.
Ne mogu.
- Zašto?
Uključila je razum. Shvatila je da sam ipak preveliko đubre i da je ne mogu voljeti nikad. Voljet’ onako, klasično. Ne mogu biti tu za nju, a uvijek ću očekivati da ona bude tu za mene. Ne mogu kad joj bude najteže doći i zagrlit’ je, mada znam da ona meni bi.
- Tebe je nemoguće shvatiti !
Eh prijatelju, znam.. To čujem često. Samo jedna osoba mi je rekla da me razumije..
- Ko !?
Pa ona, prijatelju.
Giovanni88
123 (EDIT)
Ovakav kraj sam i očekivao ...
francika
Nadam se da si je zaboravio.![]()
Nadam se da je ONA zaboravila njega!
...liht roza pa na plave tufnice i žute štrafte...

nubiruSve što dotaknem s vremenom se pretvori u pepeo, iscuri iz ruku pa tako i ljubav naša.Sada bi volio da ja nisam ja , nema svjetla na kraju ni sunca na nebu, nema tebe više.Dio po dio polako venem, raspadam se, polako mijenjam, a iznutra prijetnja samom sebi, zatvorenik svoga pakla. Nema oslobođenja, nema izlaza, sve što sad pokušavam je disati. Rođen sam, umrijet ću sam,sada bez ičega da ispunim prazninu između, od svih stvari koje mi uzimaš najviše mi nedostaješ ti. Pitam se nisi li ovo oduvijek željela? Ni smrt me neće ako se nemogu osloboditi ljubavi za tebe. Bez obzira šta misliš o meni, bez obzira šta govoriš dao sam ti sebe, a ti si me bacila. Izgubio sam život, izgubio tebe, zaključaj me negdje i baci ključ, još uvijek mi srce tuče, ne želim razmišljati o tome tko sam, šta sam mogao učiniti, a šta nisam. Kako dalje, kako promijeniti nešto što je već gotovo, kako se vratiti na početak? Žao mi je što sam postao ovakav, žao mi je za sve što sam učinio i sve što nisam. Možeš li mi oprostiti ako ti kažem da mi je stalo?
A koji si sad pa ti, trollu?
Giovanni88 nisi, koji je tvoj problem?
francika
nubiruSve što dotaknem s vremenom se pretvori u pepeo, iscuri iz ruku pa tako i ljubav naša.Sada bi volio da ja nisam ja , nema svjetla na kraju ni sunca na nebu, nema tebe više.Dio po dio polako venem, raspadam se, polako mijenjam, a iznutra prijetnja samom sebi, zatvorenik svoga pakla. Nema oslobođenja, nema izlaza, sve što sad pokušavam je disati. Rođen sam, umrijet ću sam,sada bez ičega da ispunim prazninu između, od svih stvari koje mi uzimaš najviše mi nedostaješ ti. Pitam se nisi li ovo oduvijek željela? Ni smrt me neće ako se nemogu osloboditi ljubavi za tebe. Bez obzira šta misliš o meni, bez obzira šta govoriš dao sam ti sebe, a ti si me bacila. Izgubio sam život, izgubio tebe, zaključaj me negdje i baci ključ, još uvijek mi srce tuče, ne želim razmišljati o tome tko sam, šta sam mogao učiniti, a šta nisam. Kako dalje, kako promijeniti nešto što je već gotovo, kako se vratiti na početak? Žao mi je što sam postao ovakav, žao mi je za sve što sam učinio i sve što nisam. Možeš li mi oprostiti ako ti kažem da mi je stalo?
A koji si sad pa ti, trollu?
Giovanni88 nisi, koji je tvoj problem?
Da nije repriza ili su snimili nove epizode
anakonda...a baš sam mislila da sam promašila zadnju epizodu sapunice "Ja nju volim, voli i ona mene, al' sudbina je crna"......
Sunce sija k'o tepsija, njega hvata depresija.....
mzzi
Ne znam jesam li bezosjećajna, no ovakve jadikovke meni su too much![]()
...a posebno ako se pišu po portalima
zaljubljena u Osijek
mzzi
Ne znam jesam li bezosjećajna, no ovakve jadikovke meni su too much![]()
...a posebno ako se pišu po portalima![]()
Hahaha, pa da... Aj da su bar konkretnoj osobi s portala upućene, pa da tu bude neke napetosti, al ovako... Bljuv
Inace, koliko sam skuzio, okrivljujes sebe, ili smatras svoje ponasanje odgovornim za sranje koje ti se dogodilo. Tvoj osjecaj moze imati dva uzroka:
1.] doista si bio djubre - u tom slucaju si naucio prvu lekciju, s obzirom da vjerojatno nisi bio svjestan da si bio djubre, trebat ce ti jos par komada dok ne skuzis neke stvari
2.] nisi bio djubre, ali ti je ona prodala foru, odnosno prebacila je krivicu na tebe. Ovo se dogadja kad riba nabije na bolju kitu, a zeli ispasti postena cura, pa onda pronalazi razloge za prekid koji to zapravo nisu. U ovom slucaju ti treba biti drago sto vise nisi s tom osobom.
Anyhow, kao sto su neki vec rekli - zaboravi i i pici naprijed, more je puno riba, treba grabiti dok se moze (citaj: dok se ne okujes kuglagerom oko noge).