Offtopic

Forum

francika

zaljubljena u Osijek

Valjda će i ta trakavica završiti....

Koliko osoba živi u tom stanu? Ako ih je samo dvoje -trebaju li plaćati porez na "višak kvadrata"? (mislim da se priprema neki takav zakon)

Odvratna si!

hvala... :P
znam :lol:
zaljubljena u Osijek

francika

zaljubljena u Osijek

Koliko osoba živi u tom stanu? Ako ih je samo dvoje -trebaju li plaćati porez na "višak kvadrata"? (mislim da se priprema neki takav zakon)

Odvratna si!

Netko mi je obrisao post! Sumnjam na moderatore, nekako su im prsti zaljepljni za žute kartone kad čitaju moje postove. :D
francika

zaljubljena u Osijek

francika

zaljubljena u Osijek

Odvratna si!

Netko mi je obrisao post! Sumnjam na moderatore, nekako su im prsti zaljepljni za žute kartone kad čitaju moje postove. :D

možda te preozbiljno shvate :P
zaljubljena u Osijek

francika

zaljubljena u Osijek

francika

zaljubljena u Osijek

Odvratna si!

možda te preozbiljno shvate :P

A možda sam i rekao istinu. Što bi bilo da je to tvoj stan i da si ti živjela u tom stanu cijeli život i sad te netko hoće otjerati u neki puno manji stan.
rafa

E to da se zavrsi sa tim PARAZITIMA KOJE JA CESTO SPOMINJEM DA IH IMA U OSIJEKU JAKO PUNO i na svim mjestima i lokacijama.

kako ćeš se zvat kad pokupiš 3.žuti?
PEGY

rafa

E to da se zavrsi sa tim PARAZITIMA KOJE JA CESTO SPOMINJEM DA IH IMA U OSIJEKU JAKO PUNO i na svim mjestima i lokacijama.

kako ćeš se zvat kad pokupiš 3.žuti?

Hladovina od čovjeka:) a tebe ako usrecuje da dobijem( mos mislit karton)....mozes ga dati odmah,ima portala JAKO PUNO za Osijek i okolicu;-) znas ??

Tagovi