Offtopic

Forum

francika

cane

francika

anakonda

francika

Nevjerovatno, vandalska dječja igra. To su najgori kriminalci u Osijeku.

Kad ćete imati hrabrosti napisati o vandalima koji su uništili gradski proračun i industriju u Osijeku?

...ovo je nova generacija onih koji će za 10 godina raditi isto što i veliki vandali - na najboljem su putu....

Opet ti o ovim malim vandalima.

Moje pitanje je bilo zašto se nikada ne piše o velikim vandalima, ili takvih možda nema.

O malim vandalima svakih par dana članak, a što je sa velikim vandalima. Ili je možda jednostavnije napadati slabije.

Pa svi vandali su morali biti mali nekad u životu.

A uostalom prestani offtopičarit. Nema smisla.

Niko kao Cane!

Ne Francika, nitko kao ti! Jer može jedna tema proći bez tvog oftopičarenja i osobnih obračuna.
cane

francika

cane

francika

anakonda

francika

Nevjerovatno, vandalska dječja igra. To su najgori kriminalci u Osijeku.

Kad ćete imati hrabrosti napisati o vandalima koji su uništili gradski proračun i industriju u Osijeku?

...ovo je nova generacija onih koji će za 10 godina raditi isto što i veliki vandali - na najboljem su putu....

Opet ti o ovim malim vandalima.

Moje pitanje je bilo zašto se nikada ne piše o velikim vandalima, ili takvih možda nema.

O malim vandalima svakih par dana članak, a što je sa velikim vandalima. Ili je možda jednostavnije napadati slabije.

Pa svi vandali su morali biti mali nekad u životu.

A uostalom prestani offtopičarit. Nema smisla.

Niko kao Cane!

Ne Francika, nitko kao ti! Jer može jedna tema proći bez tvog oftopičarenja i osobnih obračuna.

Jel tebe netko tjera da čitaš moje gluposti? Nadam se samo da nisi novinar jer ako jesi onda je jasno što te smeta.

Tagovi