padobranac
Dakle, jeste li isli kad na sastanak naslijepo s nekim koga ste upoznali na netu..
Jeste li tako nasli curu/decka?
Kakva ste iskustva imali s tim nacinom upoznavanja, ukoliko jeste?
I sto mislite o tome?
Evo ukratko moja prica:
Neki ljudi lazu godine, pa tako upoznah decka koji je bio 7 godina mladji nego sto je rekao, jedan je opet bio deset godina stariji. Jedan je bio hiperaktivan i slao mi preko 20 sms-ova dnevno, jedan je dosao na upoznavanje s mamom i tatom!?
Neki su decki doista ok ali nekako fali kemije..
I sad vec polako odustajem..
Vasa iskustva?
Imam dosta iskustva vezano za ovaj način upoznavanja pa sam donio neke određene zaključke.
Ako si izbirljv i tražiš osobu koja je lijepa izvana i iznutra..male su šanse...to je možda 1 od 50 cura na Iskri, Badoo itd.
Cure koje su lijepe, rekao bih čak i atraktivne uglavnom nemaju dobar karakter, osjeća se manjak pismenosti, inteligencije. Čast iznimkama.
One manje atraktivne, koje se ne uklapaju u društveno shvaćanje pojma "lijepa" su vrlo često duše od osoba, pismene, pronicljive, pametne...
Ima malo laganja oko godina,više laganja oko podataka visina/težina.
Isto tako sam jako puno puta čuo da je slična situacija i s muškima.
Na Net.hru nisam bio već jako dugo, ali se sjećam da samo tamo tipkao s možda 10ak cura s tim da ih je 7-8 imalo više kg od mene..90kg
Ne znam kako je u zadnje vrijeme, ali ako netko voli krupnije cure neka tamo proba