Otimanje

Društvo, politika

Otimanje

Pitam se zbog čega bogovi na ovom portalu ne omoguće otimanje kikirikija, kad već postoji doniranje. Ako se doniranjem nekome može ukazati simpatija, zašto se otimanjem ne bi izražavalo negodovanje i antipatija? Možda ima i onih kojima bi otimanje također bilo izraz poštovanja... Molim vas da najozbiljnije razmotrite ovu sugestiju!
Na ovom portalu ne postoji bogovi. Jos je Nietzsce utvrdio da je Bog mrtav.

Sto se tice otimanja kikirikija, prijedlog uopce nije los. Prijedlog je dobar iz cisto ekonomskih razloga. Postoje situacije kada bi se kolicina generiranog kikirikija trebala regulirati otimanjem, kako ne bi doslo do inflatornog pritiska. Jedan instrument kontrole vec postoji - za postove u forumu Cavrljanja se ne dobiva kikiriki.

Dakle, slusam prijedlog za otimanje... algoritam u kojem bi otimac mogao oteti, varijable, odnosi varijabli i posljedice neuspjelog otimanja.

Imas ideju?
slazem se...mal je bezve ideja...mislim, ako nekome oduzmes kikirikije da bi ga kaznio, mislis li da ces postici nesto?
svejedno se tebi smanjuje broj kikirikija kad nekom daš. moš sam sebe kažnjavat,nagrađujuci druge
jako dobro. ne
e,e...pazilo se i na sadiste.
uuhh...I've been a bad boy...idem si sada oduzeti nesto kikirikija...:)
pa taj rad :D

to volim...cccc... ko je vidio kažnjavat druge kad možeš samog sebe. bolji je užitak...uistinu

sad ću i ja sebe malo..aaaaah
Bog je mrtav
- Nietzsce

Nietzsce je mrtav
-Bog
e, sad si oduzmi kikirikije. kazni se!
ja predlažem trampu. dajem kikiriki za kavu...

Tagovi