Cenzura
Navedite riječi na koje biste uveli cenzuru ili biste ih preformulirali pa da "kastriramo" nepodobne i učinimo "čednima" one koji to nisu... ;-)
(Naravno, riječ koja ima najviše glasova dobit će naš cenzurni blagoslov.)
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
fatcat
Leteci mungos
Prva stvar koju svako jutro dotaknem je... aparat za grijanje vode. Tek nakon sto se popije kava doticu se ostale stvari koje se svakog jutra trebaju dotaknuti... ;-)
Znam da je obicaj dati svom k***u nadimak, ali covjece zasto "aparat za grijanje vode"...
DanicaVRiječ cenzura je užasna.
I autocenzura zna već biti ograničavajući faktor u izražavnju mišljenja.
Glasam protiv cenzure!
Leon
Do sada nije bilo potrebe za ogranicavanjem sloboda korisnika, a vjerujem da nece biti ni u buducnosti... atmosfera na Forumu031, kao i na kompletnom portalu Osijek031.com je topla i prijateljska...
DanicaV
Molim pogledati:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Cenzura
Uvođenjem zabranjenih riječi pretvaramo se u zatovreni krug koji ima svoja "pravila"......uf, imam ružne asocijacije.
Ako nekome smeta neka riječ, neka to fino stavi do znanja osobi i gotovo.
gazda777
ulažem veto na "kava"...
riddlerŽivjela liberalna demokracija!
DanicaVtakođer.
em nije prostakluk, em je fino, mirisno......
Leteci mungos
Hm, ja poznam neke mirisljave i fine stvari koje mogu biti stavljene u prost kontekst... ;-)
Bilkekava, kave, kavi, kavu, kavo, coffee...
steam
Slazem se da ove rijeci treba cenzurirati.
Sjebu svaku konstruktivnu diskusiju.![]()
gaapja ću i dalje bez imalo grižnje savjesti stvari nazivati pravim imenom. dakle, sise su sise, a kurac - kurac!
steam
Slazem se da ove rijeci treba cenzurirati.
Sjebu svaku konstruktivnu diskusiju.![]()
gaap
ja ću i dalje bez imalo grižnje savjesti stvari nazivati pravim imenom. dakle, sise su sise, a kurac - kurac!
gazda777
po meni jedina riječ koja bi trebala biti cenzurirana je "cenzura"...![]()
gazda777po meni jedina riječ koja bi trebala biti cenzurirana je "cenzura"...
Leon
Eto, vidis da mozes, samo kad hoces... ;-)
Leongazda777po meni jedina riječ koja bi trebala biti cenzurirana je "cenzura"...
Istina...
DanicaVLeon
samo se nadajte. ali stvarno, ako vulgarizmi nisu predmet cenzure zašto bi cinizam u vidu "kave" trebao biti cenzuriran.
no, ljudi smo, dogovorit ćemo se.
gazda777ali, ima tu i žena...
Leteci mungos
Kao da nam postojeci kaos u univerzumu nije dovoljan...
DanicaV
Leteci mungos
Kao da nam postojeci kaos u univerzumu nije dovoljan...
dečki, zamislite život bez žena........![]()
@Gazda, i žene su ljudi!!!!!!!!!!
roca
I zašto ja sad nisam dobila kikiriki...baš je super to što sam napisala![]()
rocaI zašto ja sad nisam dobila kikiriki...baš je super to što sam napisala
Leteci mungos
Da nije Vas zena, zivot muskaraca u savrsenom svijetu bi bio predosadan. Doduse, i sada postoje zene koje su manje zanimljive od snijega na TVu.
Leteci mungosrocaI zašto ja sad nisam dobila kikiriki...baš je super to što sam napisala
Mislim da bi ti trebalo oduzeti kikiriki zbog toga sto si napisala da bi nam ostao nogomet.
Da nije Vas zena, zivot muskaraca u savrsenom svijetu bi bio predosadan. Doduse, i sada postoje zene koje su manje zanimljive od snijega na TVu.
DanicaVi jedno i drugo je točno, ali se ne odnosi samo na ženski rod.
rocaMungo pa nemoj se ljutiti, baš sam ti htjela zahvaliti za kikoshe
Volim ja i nogosh i kavu
anakonda...Maca Maradona...

Leteci mungos
Istina. Ima i macaka koje znaju biti podjednako nezanimljive. ;-)
DanicaVZnam... ;-)Baš si zločest.
![]()
p.s. Znači prvo ispitaš je li mačak ili mačka?
gaap
meni maca maradona izgleda kao da joj je mamu napao jeti...

Alana Bates
Ja ne znam ko je maca maradona.![]()
Alana Bates
gaap
Ja ne znam ko je maca maradona.![]()
LoonaNaša osječka poznata nogometašica koja je zbog svojih nogometnih sposobnosti (a vjerojatno i izgleda) zaradila nadimak Maca Maradona..

gaap
Leteci mungos
DanicaVZnam... ;-)Baš si zločest.
![]()
p.s. Znači prvo ispitaš je li mačak ili mačka?
Khm, kad vec pricamo o kucnim ljubimcima, drazi su mi macori. Karakterom su blizi zenama.
Macke su nekako predobre, k'o psi... tupavi i veseli...
Macori su prefrigane, proracunate ljenguze koje vole da ih se mazi... ;-)
Buduci da volim zene - volim i macore...![]()
anakonda...ma, bravo, Mungos, eo ti kikiriki za sliku vrle nam nogometašice
...
Loonaon nikada nije bio umiljat osim kada bi trebao nešta a maženje se može nabrojati na prste jer se nije volio maziti, osim naravno kada je to njemu odgovaralo..
On je uvijek urlao kada je gladan, a ona ti se mazi oko nogu.. Pa ti vidi tko je pametniji.. Onaj koji galami ili ona koja na finjaka sve izvuče što joj treba..
Leteci mungos
DanicaVIzjava dana! Mungos voli osobe koje stvaraju kaos!
anakonda
...Mungos, tebi je logika bila jedan od omiljenih predmeta u srednjoj?......
Leteci mungos
anakonda
...da, trebala je ona otići na SP...samo problem je u tome što ne bi mogla zbuniti protivnika, jer protivnik ne bi skužio da je žensko...
gaap
Leteci mungos
dvaput je dvaput, si probo s kozama?
LoonaPrema onome sto si napisala, meni se cinilo da si i ti svjesna slicnosti... ;-)Eh Leteći, napisao si da su mačori sličniji ženama, a ja se s tim baš i ne slažem..
Mislim da smo ipak sličnije mačkama.. Uvijek smo umiljate (pogotovo kad nešto trebamo), za maženje sam/smo od 0-24 i pokušamo sve dobiti na finjaka.. Al kad potrošimo sve finjak resurse, eh onda grizemo, grebemo, urlamo i tako to..
Rekao bih da su zene slicnije macorima... takodjer iz osobnog iskustva...iz osobnoga iskustva, gledajući ih godinama, rekla bih da su mačke ipak malo pametnije..
Al da ne bi ovo zvučalo previše isključivo: uvijek i svuda postoje iznimke.. he, he..
LoonaMoraš se jako dobro skoncentrirati i gledati u Lotto znak... i nekim će se čudom pojaviti izbočine koje liče na sise, pardon grudi.. he,he..
Loona
Moraš se jako dobro skoncentrirati i gledati u Lotto znak... i nekim će se čudom pojaviti izbočine koje liče na sise, pardon grudi.. he,he..![]()
DylanMoju temu su cenzurirali!!!
fred
DylanMoju temu su cenzurirali!!!
Sigurno se netko bunio![]()