Ukradene stvari

Društvo, politika

Ukradene stvari

posto su u ovoj drzavi najzasticeniji kriminalci i lopovi (pogotovo sa onim debilnim zakonom da se ne smije javno objaviti ime i prezime) pa da onda barem vidimo bez cega ste dosad ostali?
vjerujem da je popis dug, sirok i nadasve zanimljiv... :D od sitnica do vrijednijih stvari, od malih do velikih, od uobicajenih do stvarno cudnih, od davno zaboravljenih do svjeze ukradenih... :D

pa eto ja cu krenut... :)

1. antena na autu (to sam maloprije skuzio :evil: zato sam i pokrenuo ovaj topic jer mi je vec muka od tih ukradenih stvari sa auta pa rekoh da vidim sta se to sve krade po gradu :lol: )

2. poklopac krovnih nosaca na istom tom autu

3. dvaput antena i svjetlo registracije (!!! :shock: ) na drugom autu

4. prije dvije godine jakna vani

5. nedavno majica u teretani
jednom davno jos u srednjoj skoli netko mi je ukrao iz novcanika 50 kn,a bilo 70. to je bio neki posteni lopov. bar mi je 20 kn ostavio. i tak neke gluposti u osnovnoj i srednjoj. najvise do neke vrijednosti tipa 100 kn. nista znacajnije. samo da se sad ne ureknem ovim komentarom :D
Nekoliko puta mi je srce ukradeno, a sve drugo su sitnice.
Bicikl
Jednom mi je netko marnio novčanik....to je bila katastrofa
ne toliko zbog novaca.....nego zbog dokumenata... :x
Netko nam je ukrao budućnost ...
mojoj staroj 2 puta bicikl.... i to ne baš neki...

meni davno prije mobitel

i mom starom u tramvaju na okretištu neku lovu iz kabine.....
Meni su prije nekoliko godina maznuli bicikli na srednjiki, tjedan dana poslije sam ja taj isti bicikli maznila, netko pametan ga je parkirao u tvrđi na trgu u petak navečer.

Re: Ukradene stvari

Bome trauma lude li srece imas... :D
Sreća je ukrasti vlastiti bicikli xD
trauma_os

Sreća je ukrasti vlastiti bicikli xD

a ne nije... :lol:
trauma_os

Meni su prije nekoliko godina maznuli bicikli na srednjiki, tjedan dana poslije sam ja taj isti bicikli maznila, netko pametan ga je parkirao u tvrđi na trgu u petak navečer.

Dobra si. :lol:

Jel se računaju i provale u kuću? Svi elekt. uređaji. Sintisajzer, TV-i, frižider...pa do sitnijih stvari poput sušila za kosu i miksera. Mašina za veš, ostala je na pola hodnika, izvučena iz kupatila, bila im je valjda preteška za nositi...

A tek sam bila dobila sintisajzer, ni danas ga još nisam prežalila :evil:

A krađe izvan kuće: bicikl i novčanik.
mobiteli i bicikl... to je ugl. to koliko me pamćenje služi...

Tagovi