Sjemenke
Društvo, politika
silence
sezam, lan ono što se stavlja na razna peciva, u kruh ...zna li netko da li toga ima u DM-u ili Konzumu, nešto bih eksperimentirala pa ako ima neka dobra duša da mi brzo odgovori dok još imam volje
U Kauflandu sigurno ima. Vjerujem da ima i u Konzumu.
silence
sezam, lan ono što se stavlja na razna peciva, u kruh ...zna li netko da li toga ima u DM-u ili Konzumu, nešto bih eksperimentirala pa ako ima neka dobra duša da mi brzo odgovori dok još imam volje
ti stvarno jako duuuugo nisi bio u trgovini
imaš sezama gdje god hoceš....konzum, kaufland, bila, biljemerkant, plodine....itd
tamna strana
ti stvarno jako duuuugo nisi bio u trgovini....
imaš sezama gdje god hoceš....konzum, kaufland, bila, biljemerkant, plodine....itd
aaaaaaaaaaaaaa
Svaki dan nešto kupim
Uvijek kupujem ciljano tako da rijetko kad razgledavam pa ih nisam vidjela nikad.
Na kojem odjelu bi to trebalo biti izloženo-kao hrana za ptice ili
Kupih u DM 10 kuna 250 g sezam.
Uma
imam ja od konoplje samo reci..
yes please
Re: Sjemenke
silence
U DM-u ima sigurno i po povoljnim cijenama. Mi smo tamo kupovali lan.
Sinoć sam bila u Konzumu u Superu i ufotkala dio u kojem se nalaze proizvodi kakve tražiš (vide se i cijene).
Klik za uvećanje

pročitah negdje da je bolji cijeli..
silence
e baš ti hvala, a jel koristiš mljeveni lan ili onaj u zrncima...mislim ga koristiti kao dodatak kruhu pa ne znam koji je bolji
pročitah negdje da je bolji cijeli..
Mi smo ga mljeli...kupiš lan u sjemenkama i samelješ.
silence
Da, cijena jeste ta ali sa čime ga melješ ?
Strojčekom kojim meljem i šećer.
Može li ga sjeckalica usitniti tj samljeti ?
silence
Hoćeš mi kazati da imaš ona stari mlinac za kavu na struju ha ?
Imamo ga već godinama, meljemo s njime šećer, lan, mak... I da, na struju je.
silence
Može li ga sjeckalica usitniti tj samljeti ?
Nisam probala sjeckalicom, tako da ne znam.