Jeste li culi da su se u Cepinu ljudi organizirali i njih tridesetak planiraju imati svoju informaticku udrugu za wireless? Medju njima je i nekoliko Osjecana...
Kada nasi wireless momci (koji vec dosta dugo postoje i rade na tome), misle uclaniti&ukljuciti siri krug zainteresiranih?
Wireless
Računala, znanost, tehnologija
hehehehe mislim nikad...
.. ja se najugu (pored alastora) 350 m od APa nisam mogao spojit .... bwa
ocito to vise nije nesto...nitko nis ne prica o tome...carnet je jos uvijek cini se najjeftiniji, a DCM zakon.
sta ? ja sam mislio da je internet od vajrlesa zabadzaba!? hihihihiihihihi 
Da postoji grupica navedenih, ali ne vjerujem da je u planu uključivanje u širi krug ljudi
Ipak, ovako oni imaju koristi. DCM i njegov Flatrate je naj naj, ali ni Max Adsl nije loš
You imati u potpisu nije fer....tztztz
You?
bzz
toni
sta ? ja sam mislio da je internet od vajrlesa zabadzaba!? hihihihiihihihi![]()
pa znas da u ovoj zemlji, pogotovo u Osijeku nista nije
zabadzaba!
..a i taj net koji je na wirelessu netko mora prije platit...
Tehnoloski gledano .. već smo svi trebali biti umrezeni... pa makar i bez neta.. a sta ces kad smo u_kurcu nacija pa se nikako nemozemo dogovorit i ljude koji nesta kontaju stavit na mjesta gdje nešto mogu promjenit
ja nisam,neznam koje!
)
bzzzzzzz... daleko smo od onog gdje bi po mom mishljenju trebali biti , thehnoloski i telekomunikacijski i to samo zbog 'krivih i glupih ljudi'
to su 2 skupine, oni na vlasti i oni pod njom
to su 2 skupine, oni na vlasti i oni pod njom
hehehehhehe ... a ko onda ostaje???????
Re: Wireless
GemiPozdrav U čepinu postoji wireless udruga "Wireless Čepin" ja sam dopredsjednik te udruge zasad imamo 2 pristupne točke i uskoro dižemo treču pa ako se želi netkog zanima udruga il spajanje nek posjeti našu web stranicu www.cpnwireless.netJeste li culi da su se u Cepinu ljudi organizirali i njih tridesetak planiraju imati svoju informaticku udrugu za wireless? Medju njima je i nekoliko Osjecana...
Kada nasi wireless momci (koji vec dosta dugo postoje i rade na tome), misle uclaniti&ukljuciti siri krug zainteresiranih?
wireless cepin je spojen sa slynetom ka se nevaram
hm hm hm ... nisam baš siguran za wireless u čepinu kao ni za vašu stranicu ...
provjerite ...
provjerite ...