Dakle ako ste nesto raskopali, sklopili, popravili na pola i ostalo tu sam za vas.
POPRAVCI MATICNIH PLOCA
POPRAVAK PUNJACA
POPRAVAK MONITORA
PROBLEMI S WINDOWSIMA
APLIKACIJE
i jos puno toga...
Računala, znanost, tehnologija
skole86Nakon dugo godina mukotrpnog rada na popravcima racunala odlucio sam svoje znanje podijeliti s drugima koji tek ulaze u ovaj posao i kojima je potreban ucitelj
![]()
Dakle ako ste nesto raskopali, sklopili, popravili na pola i ostalo tu sam za vas.
POPRAVCI MATICNIH PLOCA
POPRAVAK PUNJACA
POPRAVAK MONITORA
PROBLEMI S WINDOWSIMA
APLIKACIJE
i jos puno toga...
skole86
Overclocking ne radim.... ovdje sam iskljucivo zbog kvarova.... Pozz

tranquilizepa sto se tice OC.a sve ti ovisi koje komponente imas, imas li stock hladjenje ili alternativna itd
u biti ako pazis na odredjene stvari (ponajprije da nedizes voltaze iznad dopustenih sigurnih vrijednosti) onda ces tesko nesto zeznuti, ali opet kazem sve ovisi o tvojoj konfiguraciji
ovdje imas step by step guide
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88200
OC.anje je itekako isplativo (ako pazite i znate sto radite) jer iz svoje konfiguracije cesto mozete izvuci jos dodatnih 20-30% + snage sto bi inace masno platili u novome hardweru
PEGY
šta je to OC?? jel nije jednostavnije kupit novi komp?
Svebor
Kakav si sa zaslonima laptopa?
Imam gericom silver seraph laptop. Riknulo mu je pozadinsko osvjetljenje. Navodno bi trebalo nabaviti neku žičicu koja ide u ta računala, ali opet.... Nitko od majstora se nije htio zafrkavati savjetovavši kupnju novog uređaja.
skole86
Nakon dugo godina mukotrpnog rada na popravcima racunala odlucio sam svoje znanje podijeliti s drugima koji tek ulaze u ovaj posao i kojima je potreban ucitelj![]()
POPRAVCI MATICNIH PLOCA
POPRAVAK PUNJACA
POPRAVAK MONITORA
PROBLEMI S WINDOWSIMA
APLIKACIJE
i jos puno toga...