Osijek - Beč

Društvo, politika

Osijek - Beč

Zna li netko najbrži i najjeftiniji put od Osijeka do Beča??
Vlakom, autobusom? Preko Zagreba ili iz Os?
Svaka informacija je dobro došla :)
Ja sam išao ove godine u 7 mjesecu. Vlakom do Koprivnice i onda otamo do Beča. U Koprivnici čekaš 3 sata. Mislim da je oko 500kn bila povratna, nisam siguran.
auto ... autoput za budimpeštu ... odvojiš se za beč i milina ... cca 4-5 sati vožnje i imaš kola moš radit šta oš
Monstrum

auto ... autoput za budimpeštu ... odvojiš se za beč i milina ... cca 4-5 sati vožnje i imaš kola moš radit šta oš

potpisujem, nama je trebalo 5 i pol sati autom do beca s tm da smo imali stajanje od pol sata i da nije bilo autoceste od mohaca... sad bi trebalo i manje
da, vjerojatno autom preko budimpešte. ali zato grad beč daje veliki popust (mislim da je bilo 50%) na kartu za vlak ako noćiš u beču sa subote na nedjelju. barem je tako bilo kad sam ja zadnji puta išao.
Ima li netko možda novijih informacija o ovome? U mom slučaju prijevoz autom je isključen tako da u obzir dolazi samo javni prijevoz...
Ne znam postoji li još onaj portal na kome se tražilo suputnike za određene destinacije, pa su se dijelili troškovi prijevoza automobilom (gorivo).
Možda postoje i neke pogodnosti u HŽ za mlade (kao nekad), a bilo je i povoljnih karata u avio prijevozu.
Probaj se direktno obratiti prijevoznicima.
Blagajnici na osječkom željezničkom kolodvoru su jako ljubazni i sve opcije će ti objasniti (tel.200-228).

Sretan put i boravak :)

Tagovi