Nox Lounge-Bar: Studio 54

Osijek

Nox Lounge-Bar: Studio 54

Nox Lounge-Bar Vas poziva na Studio 54! U petak, 02. rujna 2011., s početkom u 22:00h!

Vratit ćemo se u prošlo vrijeme, vrijeme sjajnih disco-kugli i svjetlećih podija!

ABBA, Bee Gees, Boney M, Village People, Chic, Sister Sledge samo su neka od imena koja će vas svojim bezvremenskim hitovima podsjetiti na te sjajne dane kada je glazba imala smisao i značenje koje se u kasnijim godinama polako izgubilo.

Ogromnu popularnost ta glazbena kultura je stekla podjednako kod starije i mlađe populacije, tako da se svatko može pronaći u nekom od hitova iz toga vremena...

Naše marljive djelatnice Silvia, Mirna, Tena, Maja, Anamari, Matea ...dat će sve od sebe da ovaj event poprate s odgovarajućim staylingom!

NOX će se potruditi da Vam ta noć ostane u sjećanju, i dati novo značenje imenu "Studio 54" !!!

Vaš pilot u glazbenom vremeplovu: DJ Ivan VK
zanimljivo, valjalo bi doći. iako nisam bio, čuo sam jednu stvar koja me malo zasmetala. jel istina da u ponudi nema velikog piva? da ne bi ispalo da sam došao srati, kritike koje sam čuo od ljudi koji su bili su u velikoj većini pozitivne. jedina je zamjerka bila na to pivo i uličnu fasadu.
da to nije kritika, to je samo obzervacija da se poboljšaju, dajte nam velkog piva :)
ima veliko tomislav crno, ni ne treba mi bolje ;) -13kn je
fatalni_cevap

ima veliko tomislav crno, ni ne treba mi bolje ;) -13kn je

hvala na informaciji :cheers:

Tagovi