Leteci mungos
HrskaJesu njegovi roditelji nesto posebniji od onih kojima su roditelji umrli od raka, ili su poginuli u automobilskoj nesreci?!...baš me zanima što bi rekli studentu kojem su otac ili majka poginuli u ratu? bi li mu rekli: "parazitu, lopove, govno jedno invalidno!"
Vidis, ovdje ce sada dijete zivih roditelja branitelja imati prednost nad onom djecom ciji roditelji nisu imali tu "srecu" da poginu u ratu, vec su samo eto, umrli tricavom smrcu gradjana drugog reda - rak, automobilske nesrece ili neko drugo zivotno sranje.
Ali inace bi?! Imas prijatelja kojem je otac umro od necega ili je poginuo u automobilskoj nesreci? Mozes li njemu doci i reci "hej, moj otac vrijedi vise od tvog". Mozes li?!to što mi je stari poginuo u ratu nisam koristio, jer HVO nije isto što i HV (valjda su se borili za nešto drugo, nemam pojma).
Baš mi je žao što tvoj stari nije prdeknio prije nego te napravio pa da ovdje ne prosipaš svoja glupa preseravanja.
I onda bi napisao da tvoj stari vrijedi više od kojeg drugog.
Jedva čekaš takve teme da možeš prosipati svoje bljuvotine zajedno s par ostalih šizofreničnih likova. Ali možete jedino puknuti od muke, to prije će te završiti na psihijatriji, a gdje očito i pripadate.