Offtopic

Forum

hihmih

simo031

Bogatstvo jedne urbane sredine su njene različitosti, stoga sam nemam ništa protiv građenja
"rakete"(:)) , za građane muslimanske vjeroispovijesti.

O bože!? Čim se hoče u predizborno vrijeme kititi stranačka ergela.Vi koji vam je "svevišnji" osuđeni ratni zločinac da se radujete različitosti. Ma daj nemojte nas zajeb....! I od vas previše.

U citiranom textu, iznio sam svoj stav. Ni manje ni više.
Postoje ljudi sa vlastitim stavovima i razmišljanjima, razumio to netko ili ne ...
Smiri živce,treba još koju tisučicu komentara napisati... Pucaš od velikih misli .Samo si 2513 puta obrazložio svoj životni stav.Pametnom dosta.
hihmih

Smiri živce,treba još koju tisučicu komentara napisati... Pucaš od velikih misli .Samo si 2513 puta obrazložio svoj životni stav.Pametnom dosta.

Da, i ako bog da, još ću to xy puta napraviti (sviđalo se to nekome ili ne), jer forum mi upravo zato i služi. Za iznošenje vlastitog mišljenja. Neki to kontaju, neki nažalost ne. Nitko te ne tjera (bar se nadam) da aktivno (ili kako drugačije) koristiš forum.
Opusti se i uživaj, ako ti idem na živce slobodno me stavi na ignore, to je stvar tvog odabira, ali ti i tebi slični će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu.
:lol: :cupidarrow: :lol:

Tagovi