Offtopic

Forum

hihmih

simo031

Bogatstvo jedne urbane sredine su njene različitosti, stoga sam nemam ništa protiv građenja
"rakete"(:)) , za građane muslimanske vjeroispovijesti.

O bože!? Čim se hoče u predizborno vrijeme kititi stranačka ergela.Vi koji vam je "svevišnji" osuđeni ratni zločinac da se radujete različitosti. Ma daj nemojte nas zajeb....! I od vas previše.

Pljuj danas na onog, kojem si još jučer čokoladice nosio ...

Admini ne vidim zašto temeljitije ne brišete postove... Osim ako i Vi niste dio čokoladne mafije. :lol:
simo031

hihmih

simo031

Bogatstvo jedne urbane sredine su njene različitosti, stoga sam nemam ništa protiv građenja

O bože!? Čim se hoče u predizborno vrijeme kititi stranačka ergela.Vi koji vam je "svevišnji" osuđeni ratni zločinac da se radujete različitosti. Ma daj nemojte nas zajeb....! I od vas previše.

Admini ne vidim zašto temeljitije ne brišete postove... Osim ako i Vi niste dio čokoladne mafije. :lol:

Reci mi kome,neznam da sam ikome čokoladice nosio :-) Inače postani vjerodostojan i principijelan u ovoj životnoj priči koja ti se samo jednom pruža.
hihmih

simo031

hihmih

simo031

Reci mi kome,neznam da sam ikome čokoladice nosio :-) Inače postani vjerodostojan i principijelan u ovoj životnoj priči koja ti se samo jednom pruža.

Pametniji nikad ne može popustiti koliko budala može zategnuti. Osim ako ne baci štrik iz ruke.
Ne smetaju me različitosti (vjeske ili neke druge), te opet ponavljam da nemam ništa protiv gradnje Islamskog centra. To je moj osobni stav. No tebi su očito osobni stavovi i razmišljanja strani.
Ups' ispade mi štrik ... Oprosti, bilo je namjerno...
Tražiš da te krenem u najmanju ruku vrijeđati,da si u glavi ažuran koliko si brzoplet na tipkovnici znao bi da ne pripadam niti jednoj stranačkoj organizaciji niti opciji.Tvojih 2168 spoznaja i obrazloženja daje ti za pravo da puno toga propustaš i neshvačaš pa ti opraštam.

Tagovi