Genetski predisponirani hebači!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Genetski predisponirani hebači!

Sad su mi neke stvari jasnije... ;-)

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/health/s/214/214328_randiness_is_all_in_the_genes.html?

Randiness 'is all in the genes'
SEXY people have something unusual in their genes, scientists have found.

For the first time, genetic variation has been directly linked to levels of sexual desire and arousal.

About 30% of men and women have `randy' genetic mutations that cause heightened responses to sexual signals, the research shows.

Another 60% carry variants that tend to dampen them down, while 10% fall into neither category.

Differences in human sexuality were historically assumed to be the result of learned behaviour or psychology.

But new research into human behaviour and personality has suggested that many aspects of sexuality depend on genetics.

In the latest study, Israeli researchers looked at the DNA of 148 healthy male and female university students.

The students were also given questionnaires asking them to rate their own levels of sexual desire, arousal and function.

When the results were compared, scientists found sexual responses correlated with variants of the D4 receptor gene.

D4 triggers a reaction to dopamine, a "neurotransmitter" that enables messages to pass from one neuron to another.

It is associated with the brain's "reward" system - circuits that kick in when a pleasurable feeling is experienced.

Some forms of the D4 gene depressed sexual desire, arousal and function, while others had the opposite effect.

Professor Richard Ebstein, from the Hebrew University in Jerusalem, said: "For the first time a specific gene variant has been linked to human sexual desire, arousal and function.

"These findings suggest that some aspects of human sexual behaviour are hard-wired and that individual differences in sexuality are partially due to specific genes. Such genes may in the future become the targets of specific drug treatments for specific problems."

The "randy" mutation is thought to be relatively new, dating back 50,000 years to the time when the ancestors of modern humans left Africa.

Writing in the journal Molecular Psychiatry, the scientists said new discoveries in genetics could lead to a change of thinking about the treatment of sexual problems.

"Psychotherapeutic approaches to sexual disorders such as hypoactive (unusually low) sexual desire disorder in females (HSDD) might... benefit from the concept that individual differences have a genetic component and that both high and low levels of sexual desire may be adaptational and not in themselves a cause for guilt or treatment," they wrote.

hmmm....nikad neću shvatiti gdje pronalaziš sve ovo...ne bi me čudilo ako nađeš mladu japanku koja pjeva brojalicu na finskom i istovremeno pokazuje gaće genetski seksualno predisponiranom psu...you dirty old maggot!!!
Čuj, kad netko toliko istražuje o tome, ili je znanstvenik ili je ugrožen. Prijateljski ću vjerovati da je Mungos...znanstvenik ;-)

U svakom slučaju, svi putevi vode na....

...iskricu? :-D

Re: Genetski predisponirani hebači!

...prihijatriju? :D
steam

...prihijatriju? :D

to nes novo otvorili u KBO za navedene? To se već tak proshirila ta zaraza???? :-)
na kavu?
mungose ti očito imaš puno slobodnog vremena :zzz:
Neka njegovog slobodnog vremena, bar mi saznamo koješta.. :)
ali ti znanstvenici za baš sve moraju naći neko objašnjenje... Nisam neki pobornik takvih znanstvenih istraživanja, al neka, sve za dobrobit naroda.. ;)

no, znači li to da je sex sa "sexy" osobama bolji od sexa s "normalnom" osobom?
Iz vlastitog iskustva mogu reći da to nije tako..

netko možda misli drugačije??
Ma daj, niti jedan seks nije uvijek isti. Ima trenutaka eksplozija, a ima i onih kad samo "odradiš" posao ;):P
ozana

Ma daj, niti jedan seks nije uvijek isti. Ima trenutaka eksplozija, a ima i onih kad samo "odradiš" posao ;):P

"odradiš"???

ne mogu vjerovati...
u redu je... malo je bolesno to što se sve istražuje al ajd...
@loona... wtf znači ROUN...
Nekako se bojim da sva ta istraživanja uopće nisu utemeljena na validnoj tezi (i podsjeća na onu tezu, koja je apparently i dokazana, da crnomanjasti muškarci, koji prirodno imaju i više dlaka, što je pokazatelj da imaju više testosterona nego normalni muškarci, češće varaju i kao ženskari su nego "normalni" muškarci... Come on!)

30 posto muškaraca i žena ima "randy" mutacije u genima? Ma također - što to ne svjedoči o nekim drugim promjenama i mutacijama?
exHOP3on

u redu je... malo je bolesno to što se sve istražuje al ajd...
@loona... wtf znači ROUN...

uuuuuuuuuuuu, tipfeler... my bad.. sorry..
odoh popraviti.. :)
ozana

Al kako onda objasniti ako ti je s nekim sex svaki puta, al doslovno svaki puta, eksplozija?
podudaranjem nekih gena ili feromona ili kojeg vraga?
Allende

hmmm....nikad neću shvatiti gdje pronalaziš sve ovo...ne bi me čudilo ako nađeš mladu japanku koja pjeva brojalicu na finskom i istovremeno pokazuje gaće genetski seksualno predisponiranom psu...you dirty old maggot!!!

Kontam da bi ta mala Japanka bila 100 puta zanimljivija od 95% riba na koje sam do sada u zivotu naletio.

Zapravo, scena koju si naveo uopce nije losha, jedino ti iza "...psu" fali " - tebi" ;-)

deer_hunter

mungose ti očito imaš puno slobodnog vremena :zzz:

Nedovoljno za pisanje nepotrebnih komentara... ;-)

Loona

Al kako onda objasniti ako ti je s nekim sex svaki puta, al doslovno svaki puta, eksplozija?podudaranjem nekih gena ili feromona ili kojeg vraga?

Ili mozda samo cinjenicom da postoje ljudi koji znaju zadovoljiti?! ;-)
Leteci mungos

Kontam da bi ta mala Japanka bila 100 puta zanimljivija od 95% riba na koje sam do sada u zivotu naletio.

Znaci u Osijeku 95% osoba zenskog spola smatras "nezanimljivim"... Sto cure misle o tome?
fatcat

Znaci u Osijeku 95% osoba zenskog spola smatras "nezanimljivim"... Sto cure misle o tome?

Eh, sta *misle*...

Da sve *misle*, onda bi bile zanimljive... kad bi cure mislile... ;-)
Alana Bates

Nekako se bojim da sva ta istraživanja uopće nisu utemeljena na validnoj tezi (i podsjeća na onu tezu, koja je apparently i dokazana, da crnomanjasti muškarci, koji prirodno imaju i više dlaka, što je pokazatelj da imaju više testosterona nego normalni muškarci, češće varaju i kao ženskari su nego "normalni" muškarci... Come on!)

30 posto muškaraca i žena ima "randy" mutacije u genima? Ma također - što to ne svjedoči o nekim drugim promjenama i mutacijama?

baš ti fala, dugo mi nitko nije rekao da nisam normalan...
Leteci mungos

........a kako ti vidiš da MISLE? kako se prepoznaje osoba ženskog spola koja misli??????

(ili mora još biti i bomba ili manekenka?)
DanicaV

Leteci mungos

........a kako ti vidiš da MISLE? kako se prepoznaje osoba ženskog spola koja misli??????

lako. piju kavu... :wink:

gazda777

lako. piju kavu... :wink:

blago meni, onda ja jako puno mislim...... :P

(evo i sada mislim)
Leteci mungos

fatcat

Eh, sta *misle*...

Mda, opet provokacija (čini se da bi ti odgovarala feministička pro i kontra rasprava, pa se čovjek/žena zapita... "Što je razlog tomu?"). Al evo hush-hush savet/ideja: žene koje misle neće osobito burno reagirati na takve "suptilne" istupe, kaj ne?
@Alana,

to oni samo toroču.
i njih su rodile mame na koje ne daju ni riječ.
Alana Bates

Mda, opet provokacija (čini se da bi ti odgovarala feministička pro i kontra rasprava, pa se čovjek/žena zapita... "Što je razlog tomu?"). Al evo hush-hush savet/ideja: žene koje misle neće osobito burno reagirati na takve "suptilne" istupe, kaj ne?

Ne, namjera pitanja nije bila provokacija. Feministicka pro i kontra rasprava je opet bolja nego neka rasprava ili komentari o "vrucem picu". Chill...
Iznad zenski (emocionalni) odgovor, ispod muski (prakticni) odgovori.
fatcat

Gemi

Zanimljivo kako naši muški from Forum031 niš ne komentiraju....a neki nisu htjeli ni pročitati full tekst...hehehehe

Nema kretena, nema komenta... disappointed?

puki

bravo, gemi... ev pročitao(nisam bio na netu, al alana mi je rekla:). ništa nemam za izjaviti, al slažem se.
jako zabavno:)

Izgleda da je leteci (nazalost) u pravu.
objasni donji dio posta.
Alana Bates

objasni donji dio posta.

Reakcija na slicnu temu ili reakcija na takozvanu provokaciju.
Leteci mungos

Loona

Al kako onda objasniti ako ti je s nekim sex svaki puta, al doslovno svaki puta, eksplozija?podudaranjem nekih gena ili feromona ili kojeg vraga?

Ili mozda samo cinjenicom da postoje ljudi koji znaju zadovoljiti?! ;-)

Istina da postoje ljudi koji znaju zadovoljiti, ali ja to ne bih mogla baš tako jednostavno objasniti.. Pri takvim stalnim explozijama mora postojati nešto više između tih dvoje ljudi.. Kemija ili što već?
fatcat

Ne smatram ih sad bas nezanimljivim do koske, ali u vecini slucajeva je zanimljivije i produktivnije promatrati snijeg na TVu nego pricati s takvim ribama.

Jasno, postoje i one druge... one koje su zanimljivije od snijega na TVu... :) samo sto se tesko pronalaze... :)

Alana Bates

Hmmm... primjetio sam da ti obicno burno reagiras na takve "suptilne" istupe. Sto bi mi to trebalo govoriti o tebi?! ;-) hehe...

Salim se... daleko si ti od ribe koja ne misli...:)

Loona

Pri takvim stalnim explozijama mora postojati nešto više između tih dvoje ljudi.. Kemija ili što već?

Mozda je to djelo Bozje Ruke... ;-)
kemija... hm...
te ''dvije'' osobe se moraju dobro poznavat i znati što u nekom trenutku druga osoba želi... na taj način bude veliki BUM i to više puta...
sve je u otvorenosti ljudi... iskrenost najbolje liječi neuspješnost...
Leteci mungos

Alana Bates

]Mda, opet provokacija (čini se da bi ti odgovarala feministička pro i kontra rasprava, pa se čovjek/žena zapita... "Što je razlog tomu?"). Al evo hush-hush savet/ideja: žene koje misle neće osobito burno reagirati na takve "suptilne" istupe, kaj ne?

Hmmm... primjetio sam da ti obicno burno reagiras na takve "suptilne" istupe. Sto bi mi to trebalo govoriti o tebi?! ;-) hehe...

Salim se... daleko si ti od ribe koja ne misli...:)

Znam.
hehe... zaheb... čovjek/žena :arrow: jednostavnom logikom ti kažeš žena nije čovjek...
Leteci mungos

Jasno, postoje i one druge... one koje su zanimljivije od snijega na TVu... :) samo sto se tesko pronalaze... :)

A da ne pricamo o necemu drugom :))))))))))))))
toni

Leteci mungos

A da ne pricamo o necemu drugom :))))))))))))))

one druge su samo plod mašte... :twisted:
Loona

ozana

Al kako onda objasniti ako ti je s nekim sex svaki puta, al doslovno svaki puta, eksplozija?

Horoskop? ;)
ozana

Loona

ozana

Horoskop? ;)

zaljubljenost u kavu? :P
horoskop je super tema.

fakat ne vjerujem u to, ali moram biti obaviještena s obzirom na okolinu. ima da smislim neki post na tu temu.

u potpisu:
odvratni blizanac :P
netko je, negdje ovdje, već pisao o horoskopu.
ja priznajem da nemam pojma.
I Gemi je blizanka. I ja sam blizanka. Tak da - ima nešto u onoj potrebi blizanaca za bilo kakvom komunikacijom.
eheheheh...se "ucenje" uvrstava pod komunikaciju?
Da, i "vozanje na motoru" i "gledanje utakmice" ;)
dogovorito :)

Tagovi