Offtopic
Forum
Dovla ŠexO Rozgi se ko' o papi ne smije pričati ili? Zabranjeno anti-sviđanje iliti dozvoljeno samo puko hvalisanje?Ajmo, ajmo...prvo treba sve popljuvat i izbacit frustracije svojim tužim životom...mi hrvati !!!
Gangula brate
Ajde pa nitko nikog ne tjera na koncert. Ja necu otic jel ne slušam to, ali zašto pljuvanje po svakom tko je postigao barem neki uspjeh u životu. Jel stvarno nema drugog načina da izbacite frustracije iz svog tužnog života osim vrijeđanja po forumu.
Moj život nije tužan, niti sam isfrustrirana, niti išta slično, ali osjećam se slobodnom da izrazim svoje mišljenje. Ili je to zabranjeno?? Kritika može biti pozitivna ili negativna. Nazovi negativnu pljuvanjem, ali nije ništa gora, nepoželjnija od negativne.
emilyGangula brate
Ajde pa nitko nikog ne tjera na koncert. Ja necu otic jel ne slušam to, ali zašto pljuvanje po svakom tko je postigao barem neki uspjeh u životu. Jel stvarno nema drugog načina da izbacite frustracije iz svog tužnog života osim vrijeđanja po forumu.
Moj život nije tužan, niti sam isfrustrirana, niti išta slično, ali osjećam se slobodnom da izrazim svoje mišljenje. Ili je to zabranjeno?? Kritika može biti pozitivna ili negativna. Nazovi negativnu pljuvanjem, ali nije ništa gora, nepoželjnija od pozitivne.
emily
emilyGangula brate
Moj život nije tužan, niti sam isfrustrirana, niti išta slično, ali osjećam se slobodnom da izrazim svoje mišljenje. Ili je to zabranjeno?? Kritika može biti pozitivna ili negativna. Nazovi negativnu pljuvanjem, ali nije ništa gora, nepoželjnija od pozitivne.
pa nazivati nekog JElenom Mazgob, jebenom cajko i slično nije negativna kritika, nego primitivizam. Kritika može biti i pozitivna i negativna, ali nekad treba imat i granicu između čobanizma i glazbenog ukusa.
Gangula brateemily
emilyGangula brate
pa nazivati nekog Jelenom Mazgom, jebenom cajkom i slično nije negativna kritika, nego primitivizam. Kritika može biti i pozitivna i negativna, ali nekad treba imat i granicu između čobanizma i glazbenog ukusa.