Kampiranje

Društvo, politika

Kampiranje

Ajdmo malo razglabati o kampiranju, bez ikakve politike i ostlaih gluposti :)

Dakle što mislite o kampiranju, dali kampirate tjekom godine (osim 1. maja), preporučite neka mjesta za dobar kamping.

Također možemo i o kamperskoj opremi razglabati
šatori, vreče, podloge, kuhala, ovo ono, dakle sve vezano uz kamping :)

Evo ja do sada nisam nešto previše kampirao u prosjeku 2-3 puta godišnje, a to su bili u glavnom festivali.
Ove godine se mislim malo više aktivirati po tom pitanju pa nadam se bar jednom mjesečno otići raširiti šator i vreču.

Re: Kampiranje

Upravo dođoh s kampiranja. Odredište nam je bilo Topolik i oduševljena sam! Priroda diivna, crvenperki milijun, pjev ptica, privatnost, dozvoljeno pecanje... ma gušt! Jedini bed je što je i dalje minirano pa moraš paziti da ideš već utabanim stazicama, no sve u svemu - sviđa mi se! :)
uputi me di je to :D

Re: Kampiranje

Oaza mira u srcu minskog polja :lol:
Blizu Darde :D

http://www.worldplaces.net/hr/hrv/10/topolik/
Haha jel to neka sprdnja? Pa tamo ti je farma svinja krava sta vec smrdi a joj.. haha
Daleko od toga... prođeš to sve i dođeš to jezera/bare/nečega i super izgleda, zrak je svjež, ljudi možda 3 osim nas bilo :D
Borovik, Borovik i opet Borovik :))
Ako ne znaš gdje se nalazi, to je iza Đakova, za sve ostalo tu je google.
ove godine svakako planiram posjetiti porovik, ali tražim još lokacija jer mi stara drava i nije baš neko mjesto za kamping :D
idi po moto susretima....navecer cuganje i zezancija prek odana rostiljada:))
saba

ove godine svakako planiram posjetiti porovik, ali tražim još lokacija jer mi stara drava i nije baš neko mjesto za kamping :D

Što fali Staroj Dravi? Meni je tamo baš fora...al' dobro, ne vole svi sve. ;)

Ne kampiramo često, ali kad idemo kampirati, uvijek idemo tamo, lijepo je i zaniljivo...pogotovo kad nema skoro nikoga pa možeš uživati u miru, tišini i divljini. :lol:

Inače, nosimo šator (ako planiramo prespavati), mesinu, kruh, sok, vodu...nekad smo nosili i parafin da se vatra što prije zapali, zatim - stolić, stolice, pribor za jelo i td. Drva smo prije skupljali po Staroj Dravi, ali posljednjih par puta nosili smo od kuće, da ne moramo gubiti vrijeme na traženje, još pogotovo ako su drva mokra i sl.
pa nekako više volim šume i tako.... stara drava mi previše otvorena....

al najbitnije mi da ima vode uz mjesto kampovanja :) neka rijeka potok, bara bilo što.... totalno daje drugačiji ugođaj :D
ima par dobrih mjesta u slavoniji
- pampas (tam moš i tramvajem)
- dilj gora
- orahovica (ružica grad)
- papuk
AKo se ikad stogod ovako organizira, count me in, pogotovo ako se ide kako na Papuk ili Dilj goru

Tagovi