avantgardePusa i tebi!
Rekao bih da sve što si naveo podsjeća na čovjeka. Jebote, pa ja sam lud. Nego ajmo mi preventivno svim ljudima svezat ruke na leđima da ne naprave neku gadost.![]()
Offtopic
Forum
zaljubljena u Osijek
nikome ne smeta pas koji se izležava na livadi nego pasja govna kojekuda i šlampavi, lijeni vlasnici koji nisu u stanju to pokupiti
pas šeta, laje, trči i kaka ... a Elena bi se izležavala po parkovima ..ne pratiš
"> 
nemosvjerovat
avantgardeRekao bih da sve što si naveo podsjeća na čovjeka. Jebote, pa ja sam lud. Nego ajmo mi preventivno svim ljudima svezat ruke na leđima da ne naprave neku gadost.
usporedbe su ti ono..kao da gledam djecu u vrtiću koja odgovaraju na pitanje što je frizer.
božeeeee petra.
konačno netko sa suvislim smislom za humor.
gdje je opet ona ikona za valjanje?
)))))))))))
nemosvjerovatavantgardeRekao bih da sve što si naveo podsjeća na čovjeka. Jebote, pa ja sam lud. Nego ajmo mi preventivno svim ljudima svezat ruke na leđima da ne naprave neku gadost.
usporedbe su ti ono..kao da gledam djecu u vrtiću koja odgovaraju na pitanje što je frizer.
božeeeee petra.
Usporedba jest na vrtićkoj razini, a tebi i dalje nije jasno. Šteta.
avantgarde
nemosvjerovatavantgardeRekao bih da sve što si naveo podsjeća na čovjeka. Jebote, pa ja sam lud. Nego ajmo mi preventivno svim ljudima svezat ruke na leđima da ne naprave neku gadost.
božeeeee petra.
brzopotezno, sebeljubivo isprdavanje.... očekivah više argumenata od ovakvog bunta
anaisninavantgarde
božeeeee petra.
brzopotezno, sebeljubivo isprdavanje.... očekivah više argumenata od ovakvog bunta
Skroz nepotrebno. Čuvam se za jače igrače.
Re: Danas počinje kažnjavanje neodgovornih vlasnika pasa

saba
i dalje meni nije jasno kako već 2 godine šećem promenadom po livadama i ni jednom nisam stao u govno.... ljudi moji pa gdje vi hodate?
De saba nemoj srat...keve ti.
DonQuijote
avantgarde
Ima li u vašem svemiru komentara koji su ovom nevidljivi? Nisam primjetio da je itko odobravao zaseravanje površina. Ljudi su istakli vrlo bitan problem, a taj je da ne postoji infrastruktura, da mi 'prostite za skupljanje govana.Isto tako mi je apsurdno da svim psima vežemo labrte jer nekom smeta čuko dok se s dečkom/djevojkom trlja na livadi.
infrastruktura mjestimično postoji, ali bi svakako mogla biti raširenija. s druge strane, ako ne postoji onda je ok da psi seru okolo, a da vlasnici to ostavljaju gdje padne? nema smisla tražiti od vlasnika da to pokupe i ponesu sa sobom do najbliže kante, gdje god ona bila? meni ima smisla, ali to sam ja...
ahahahahaha bome hoću srat jer znam da nisam još nagazio na minu