Offtopic

Forum

Brick Top

Evo ja sam pak dobio informaciju da ti nikakva veza i vezica ne može pomoći u ovom prvom eliminacijskom krugu, dakle kod tog famoznog optičkog čitača.

A jel ti mama obrisala guzicu kad si se pokakio?
Mladjo

francika

E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.

evo ja sam dobio, a nisam u niti jednoj stranci. i šta sad?

Ti si mučko đubre i sotonist. Zmazan si i smrdiš, a ja te takog pjanog neću pustit ukuću :)
francika

Brick Top

Evo ja sam pak dobio informaciju da ti nikakva veza i vezica ne može pomoći u ovom prvom eliminacijskom krugu, dakle kod tog famoznog optičkog čitača.

A jel ti mama obrisala guzicu kad si se pokakio?

Ti imaš nekih ozbiljnih problema. U glavi.
andjusticeforall

Mladjo

francika

E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.

Ti si mučko đubre i sotonist. Zmazan si i smrdiš, a ja te takog pjanog neću pustit ukuću :)

MLADJO SADAME
Mladjo

andjusticeforall

Mladjo

francika

MLADJO SADAME

Oftopičnili su nas, a lijepo sam ti reko da se ne učlanjuješ u IČHSP (IZUZETNO ČISTA HRVATSKA STRANKA PRAVA). Znam i zašto je to tako, kada su pola redakcije portala članovi JMPSD-a (Judeo-masonski pokret svetske dominacije)... TTT

Tagovi